Conference League

Gică Popescu a intrat în direct și a făcut iureș: „Ați comentat la mișto, că jucăm cu amatori, că sunt vai de capul lor”

Gică Popescu

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 18 august 2023

Gică Popescu, președintele de la Farul, a avut un discurs dur vineri, la două zile după ce constănțenii au câștigat cu Flora Tallinn, scor 2-0, și s-au calificat în play-off-ul Conference League după 5-0 la general cu estonii.

Popescu s-a arătat deranjat de comentariile din studio-ul Digi Sport și a lăudat-o pe Flora Tallinn, dar și pe Urartu, echipa de care Farul a trecut în turul doi, scor 6-4 la general.

Gică Popescu: „Ați zis că jucăm cu amatori”

„Dacă ați fi de față și ați vedea, nu sunt echipe așa slabe în Conference League. Ați comentat la mișto, că jucăm cu amatori, că sunt vai de capul lor. Au (n.r. - cei de la Flora Tallinn) avut un joc de contraatac excelent. Am văzut o dinamică cum nu a avut nicio echipă dintre cele care le-am întâlnit noi. E o echipă care a ajuns în turul 3. 

De exemplu, sunt echipe multe din România care vor jucători de la Urartu, jucători pe care i-am dori și noi, au calitate extraordinară. Au fost echipe foarte dificile. E tipic românesc să scoatem în evidență ce e prost. Nu trebuie să luați totul în derâdere. 

Nu luați la mișto. Comentariile au fost în derâdere. Totul la mișto. Nu am dat de o echipă senzațională, dar totuși sunt două victorii”, a spus Popescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Prezent în studio, Cristi Geambașu, editorialist GSP, i-a răspuns lui Popescu: „Ironia nu e patent românesc. Miștourile sunt mult mai mari în alte părți”.

Nu i-am văzut pe cei de la Helsinki ,ar fi greu să spun nivelul lor. Gică o să analizeze împreună cu tot staff-ul după meciul cu Rapid. Va fi poate cel mai greu adversar. Am avut un parcurs excelent. Suntem încrezători. Este o oportunitate extraordinar pentru noi să ajungem în grupele Conference League.

- Gică Popescu, la Digi Sport

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.