Liga 1

Reacția lui Gică Popescu după ce a fost refuzat de Rotaru: „I-am spus că o să fie bine și pentru el”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 19 august 2023

Gică Popescu, președintele Farului, a comentat decizia Universității Craiova, care nu a fost de acord cu amânarea meciului din etapa a 7-a din Superligă, după cum a dezvăluit Gazeta Sporturilor.

Farul și Universitatea Craiova se vor întâlni în weekend-ul 27-28 august, meciul urmând să aibă loc între cele două dueluri ale constănțenilor cu HJK Helsinki, din play-off-ul Conference League.

Pentru a se odihni, Farul ar fi vrut amânarea partidei, dar trupa lui Mihai Rotaru a refuzat, spre nemulțumirea lui Gică Popescu.

Reacția lui Gică Popescu după ce Universitatea Craiova nu a vrut să amâne meciul cu Farul

„Am vorbit cu Mihai Rotaru și l-am rugat să facem acest lucru. I-am adus argumente, i-am spus că o să fie și pentru el bine. Eu cred că singurul argument al lor care stă în picioare este ca noi să facem un meci bun în tur și să băgăm cu ei o echipă din jucători care nu prind primul «11».

Până la urmă este o chestiune prin care beneficia și Craiova. Dacă noi mergem în Conference, s-ar putea să o ajutăm, dacă va ajunge în viitor în calificări. 

Deci meciul nu va fi amânat. Noi dacă vom fi în locul lor vom amâna meciul. Ne gândim la echipele din România și la fotbalul românesc”, a spus Gică Popescu, la Fotbal Club, pe Digi Sport.

VIDEO Totul despre Rapid – Farul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.