Liga 1

Fostul oficial de la FCSB, după anunțul lui Gigi Becali: „Eu nu-l cred”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 19 august 2023

Narcis Răducan, fost oficial la FCSB, a comentat la GSP LIVE înfrângerea suferită de echipa roș-albastră în turul 3 al preliminariilor Conference League, 0-2 cu Nordsjaelland.

Acesta spune că nu crede că Gigi Becali i-a lăsat pe Elias Charalambous și Mihai Pintilii să facă echipa de start și schimbările, așa cum declară patronul FCSB, și este de părere că diferența dintre cele două echipe e una foarte mare. 

„A fost o seară de confirmări. S-a confirmat că danezii au o echipă bună. Eu creditasem FCSB cu șanse mici la calificare. Fotbalul danez e superior față de ce facem noi. Trebuie să ne declarăm învinși. Nu FCSB, ci fotbalul românesc. Danezii ne-au pus la respect. 

Eu nu cred că Gigi nu s-a băgat. Bineînțeles că s-a băgat. Dar și dacă nu se băga și era un antrenor cu experiență, era greu să-i bată pe danezi, care sunt mult mai buni ca noi. Nu cred că Gigi Becali a fost problema” a spus Narcis Răducan la GSP LIVE.

Gigi Becali spune că nu s-a implicat

 După meci, Becali a declarat că nu s-a implicat în alcătuirea formulei de start și nici la schimbări, criticându-i pe Pintilii și Charalambous. 

„Uite că m-am mai luat după voi și n-am făcut ca mine. Știți voi la ce mă refer. Unde m-am băgat? Dacă mă băgam eu, ieșea așa? Formula de start au făcut-o ei. 

Ei au fost cu ideea să jucăm în față cu Tavi Popescu și Coman. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluță atacant central și am fost de acord, apoi s-a accidentat Băluță, eu am zis să jucăm cu Compagno, dar ei au găsit varianta asta. Apoi și schimbările s-au greșit. M-au informat. Dar am făcut ca ei, că mergea echipa. Poate aveam alte idei. Uite că am făcut ca ei. 

Eu nu-l scoteam pe Ovidiu Popescu, eu zic că a jucat bine. Aici s-a greșit. Eu îl scoteam pe Djokovic, dacă era după mine, și îl lăsam pe Ovidiu în teren. Nu îl băgam pe Miculescu, îl băgam pe Cordea. Dar așa au făcut ei, și echipa de start, și schimbările. Nu s-a făcut bine. Dau vina pe mine, eu sunt vinovat că am fost de acord”, a spus Gigi Becali joi seara. 

VIDEO Totul despre FCSB - Poli Iași

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.