Liga 1

La „lojă” în propriul balcon »Mihai Roman II a urmărit meciul Botoșani - Oțelul, la o zi după ce și-a reziliat contractul cu echipa lui Valeriu Iftime

+5 Foto
Mihai Roman II a urmărit Botoșani - Oțelul de la balcon

Articol de Ionuț Tăbultoc (foto), Adrian Duţă  —  Saturday, 19 August 2023

Mihai Roman II (31 de ani), fostul atacant de la Botoșani, nu a putut sta departe de echipa de care s-a despărțit pe 18 august.

A doua zi de la despărțirea de echipa moldoveană, Mihai Roman a urmărit meciul celor de la FC Botoșani cu Oțelul de la balconul apartamentului lui, aflat în apropierea stadionului. Imaginea cu atacantul a fost surprinsă de fotoreporterul Ionuț Tăbultoc.

+5 Foto
FOTO: Ionuț Tobultoc

Mihai Roman II a plecat de la FC Botoșani

„Simt că am nevoie de o schimbare și că nu mai sunt compatibil cu clubul. A fost dorința mea exclusivă. Sunt golgheterul all time în Liga 1 al lui FC Botoșani, în doar 2 ani și jumătate”, a spus Mihai Roman pentru Gazeta Sporturilor.

  • Mihai Roman II a ajuns la FC Botoșani în iulie 2018, sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova. A stat un an, până în iunie 2019 și a revenit la olteni. În ianuarie 2022, trupa lui Valeriu Iftime l-a transferat definitiv.
  • Pentru FC Botoșani, Mihai Roman II are 24 de goluri în 85 de meciuri
  • Mihai Roman II a evoluat de-a lungul carierei pentru FC U Craiova 1948, Petrolul Ploiești, U Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu, NEC Nijmegen, Maccabi Petah Tikva, CS Universitatea Craiova, ACS Poli Timișoara și FC Botoșani
  • În ultimii ani, el a avut probleme medicale. Și nu a mai jucat din decembrie 2019 până în octombrie 2021. El a avut probleme medicale, la inimă, iar în vara lui 2021 a fost supus unei ablații la Viena.

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.