Liga 1

Dorinel Munteanu, nemulțumit de arbitraj: „S-a descoperit altă invenție”

Dorinel Munteanu / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 19 august 2023

Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oțelul Galați, a fost nemulțumit de arbitraj la meciul cu Botoșani, scor 0-0.

Dorinel credea că echipa sa va primi penalty în prima repriză, după ce Mutombo l-a atins în propriul careu pe Cisotti. Căpitanul Oțelului a căzut, a cerut penalty, însă Szabolcs Kovacs nu a acordat lovitură de la 11 metri.

Contactul dintre Mutombo și Cisotti/ foto: captură Digi Sport

Dorinel Munteanu, nemulțumit: „S-a descoperit altă invenție”

„Am crezut că arbitrul ne va da penalty 100%, dar s-a descoperit altă invenție, că trebuie să fie un atac foarte dur ca să se dea penalty. Trebuie să ne acomodăm noilor reguli. De arbitraj n-am ce să comentez. 

Sunt puțin supărat, dar asta este. Adversarul nostru a fost unul bun, ne-a supus presiunii în repriza a doua, însă ocazii clare nu și-a creat”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit Digi Sport.

Dorinel Munteanu: „Mai avem de muncit”

„Din nou un egal meritat. Însă, acest rezultat, consider, că trebuia să se transforme într-o victorie după ocaziile pe care le-am avut în cele două reprize. Mai avem de muncit foarte mult, nu finalizăm, nu suntem o echipă care să-și creeze foarte multe ocazii. Dacă le creăm, trebuie să avem o minte limpede ca să marcăm. 

Dacă marcam, cred că altul era rezultatul. Avem foarte multe faze fixe pe care nu le fructificăm. În anii trecuți marcam din aceste lovituri fixe.

Aceste egaluri ne vor ajuta pe viitor, fiindcă vor veni și victoriile. Aceste puncte, legate cu o victorie sau două, ne vor duce foarte sus”, a mai declarat Dorinel Munteanu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.