Stranieri

Impact dur cu Serie A » Echipa lui Drăgușin și Pușcaș, zdrobită de Fiorentina + Răzvan Marin, aproape de un eurogol

Radu Drăgușin (stânga), în meciul Genoa - Fiorentina/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 19 August 2023

Genoa, cu Radu Drăgușin titular, a pierdut cu Fiorentina, scor 1-4, în prima etapă din Serie A.

Impact dur pentru „Grifon” la revenirea în prima ligă italiană. Genoa, susținută de un stadion plin, nu a avut nicio șansă cu finalista Conference League.

Genoa, zdrobită de Fiorentina

Biraghi a deschis repede scorul pentru Fiorentina, după doar 5 minute de joc. În minutul 11 era deja 2-0 pentru formația viola, după ce Bonaventura a punctat și el. Gonzalez a dus scorul la 3-0 înainte de pauză, cu o lovitură de cap după cornerul executat de Biraghi. 

Spectacolul a continuat și după pauză, când Mondragora a făcut 4-0 pentru Fiorentina. Pentru Genoa a punctat Birsachi, în minutul 58, în ceea ce a reprezentat o simplă consolare pentru suporterii „Grifonului” care au realizat o coregrafie impresionantă la startul meciului.

Coregrafia galeriei de la Genoa

George Pușcaș a rămas pe bancă tot meciul. Românul are o concurență acerbă. Genoa i-a avut în față pe Gudmundsson, vedeta echipei de anul trecut, și pe Retegui, titular în naționala Italiei.

Răzvan Marin, aproape de un gol superb

Răzvan Marin a fost integralist la Empoli în prima etapă din Serie A. Echipa mijlocașului român a pierdut cu Verona, scor 0-1.

Marin a fost aproape de un gol superb la 0-0. A tras violent de la distanță, însă portarul advers, Montipo, a atins mingea cu vârful degetelor și a deviat-o în bară. Caprile, celălalt goalkeeper, nu s-a descurcat la fel de bine, a scăpat mingea la un corner, iar Bonazoli a marcat singurul gol al partidei, în minutul 75.

VIDEO. Rezumat Empoli - Verona 0-1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.