Campionate

Te trec fiori! Ziyech, prezentare de senzație la noua echipă » Show în peluză alături de ultrași

+16 Foto
Ziyech, prezentare de senzație la Galatasaray. Foto: Galatasaray

Articol de Florin Dincă  —  duminică, 20 august 2023

Hakim Ziyech (30 de ani), mijlocașul lui Chelsea, a fost împrumutat la Galatasaray pentru următorul sezon și a fost deja prezentat în Turcia într-o atmosferă spectaculoasă la victoria cu Trabzonspor, scor 2-0.

Deși a fost dorit în primăvară de PSG, iar în această vară putea să i se alăture lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, marocanul Ziyech a ales să meargă la Galatasaray. Turcii vor plăti 3,5 milioane de euro pentru împrumutul său și apoi încă 2,85 milioane la finalul sezonului pentru transferul definitiv.

Hakim Ziyech, prezentare de vis la Galatasaray

Galatasaray a obținut sâmbătă seară prima victorie a sezonului, 2-0 cu Trabzonspor, grație unei „duble” reușite de Mauro Icardi. La finalul partidei, jucătorii au mers să salute galeria și au avut parte de o surpriză.

+16 Foto
Ziyech, prezentare de senzație la Galatasaray. Foto: Imago

Ziyech, îmbrăcat deja în tricoul turcilor și cu o eșarfă la gât, se afla în fruntea ultrașilor lui Galatasaray. Lucas Torreira l-a observat și le-a atras atenția coechipierilor, moment în care și camerele TV l-au găsit pe marocan.

Noul transfer i-a dirijat pe cei 52.000 de fani veniți la meci. A redus la tăcere întregul stadion, după care a dat tonul, iar arena s-a cutremurat. Apoi a coborât pe teren lângă colegii săi.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.