Liga 1

Horațiu Moldovan a ținut să-i transmită un mesaj lui Stelea, imediat după victoria cu Farul: „Am văzut că a făcut niște remarci”

+24 Foto
Horațiu Moldovan / Captură Prima Sport

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Stroia  —  duminică, 20 august 2023

Horațiu Moldovan a fost din nou erou pentru Rapid, salvându-și echipa într-un moment important al partidei cu Farul (3-1). La final, a vorbit despre cum a gestionat criticile din ultimele săptămâni și a ținut să-i transmită un mesaj lui Bogdan Stelea, cel care s-a solidarizat recent cu goalkeeper-ul rapidist. 

„Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa și că, după acea intervenție a mea, ne-am făcut meciul mai ușor. Eu am fost zilnic pe prima pagină [în ultima perioadă]. N-a fost o problemă acest lucru. Mă bucur că am trecut cu bine peste acea perioadă. 

Aș vrea să-i mulțumesc domnului Bogdan Stelea, am văzut că a făcut niște remarci despre portari, deciziile luate de ei într-o singură fracțiune de secundă și responsabilitatea pe care o au”, a spus Horațiu Moldovan, la microfonul Prima Sport. 

„Voi nu înțelegeți ce înseamnă să iei decizii într-o fracțiune de secundă și să ai o asemenea responsabilitate”, spunea recent Bogdan Stelea, în perioada în care gafele lui Horațiu Moldovan au declanșat mai multe dezbateri în contradictoriu.

Moldovan a avut în această seară două intervenții succesive fantastice în minutul 17, când scorul era 0-0 cu Farul, în fața lui Grameni și Carnat. 

Golul splendid primit de la Adrian Mazilu a însemnat a patra etapă consecutivă în care Horațiu Moldovean încasează gol din afara careului mare, conform statisticianului GSP Liviu Manolache.

Horațiu Moldovan, cucerit de Andrei Borza: „E ceva să joci atât de bine la primul tău meci pe Giulești!”

Ulterior, Horațiu Moldovan a lăudat prestația lui Andrei Borza la debutul în alb și vișiniu. Puștiul de 17 ani a evoluat fără trac în fața fostei echipe, iar Gazeta l-a recompensat cu nota 7.

„A jucat incredibil acest copil, a avut o prestație senzațională! Are doar 17 ani și e ceva să joci în modul ăsta la primul tău meci pe Giulești!”, a spus Moldovan. 

Și Marko Dugandzic l-a lăudat pe Borza, „presărând” și o glumă în discursul său: „La 17 ani eram la școală, nu la fotbal”.

Puteam marca și mai multe goluri, dar e foarte bine că am câștigat. Am crezut în noi, suntem jucători profesioniști, trebuie să ne antrenăm și să câștigăm. Nu ai timp să fii supărat, trebuie să lupți și să câștigi. Vreau să-l felicit pe Borza, a fost minunat la doar 17 ani!

- Marko Dugandzic, atacant Rapid

VIDEO Ce trasor a prins „psihologul” Rapidului! Reușita spectaculoasă care a deblocat meciul cu Farul

>

Citeșțe și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.