Liga 1

Clipește și îl vei rata! „Lampard” a lovit fulgerător în FCSB - Poli Iași » Al treilea gol superb al serii în SuperLiga

Ovidiu Popescu

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 20 august 2023

Ovidiu Popescu (29 de ani), mijlocașul lui FCSB, a marcat un gol superb în meciul cu Poli Iași.

Cel supranumit „Lampard” de Gigi Becali, patronul FCSB, a trimis un șut violent direct sub transversală, din afara careului. Portarul Ailenei a încercat în zadar să boxeze. Mingea a șters „transversala” înainte să intre în poartă. 

VIDEO. Ovidiu Popescu, gol fabulos în FCSB - Poli Iași

>

Ovidiu Popescu a fost din nou titularizat, după ce a început din primul minut și cu Nordsjaelland, scor 0-2. Atunci, mijlocașul a fost schimbat pe parcurs de Charalamous și Pintilii, spre nemulțumirea lui Becali. Patronul de la FCSB l-ar fi scos din teren pe Djokovic, croatul a început pe bancă meciul cu Poli Iași.

Ovidiu Popescu i-a răsplătit încrederea lui Gigi Becali și a deschis scorul cu Poli Iași, chiar înainte de pauză, după ce FCSB ratase mai multe ocazii. Cei 13.257 de suporteri au fost entuziasmați de reușita mijlocașului.

VIDEO. Reacția suporterilor după șutul ca din tun al lui Ovidiu Popescu

>

Pe Ovidiu Popescu nu-l schimbam. A fost cel mai bun. Mai bine-l scoteam pe Djokovic, care s-a plimbat și nu a făcut nicio schimbare. Sau mai bine îl băga pe Cordea, pe viteză. Eu așa făceam schimbările. Au făcut ei, treaba lor

- Gigi Becali, după Nordsjaelland - FCSB 2-0

Emmers și Mazilu au marcat și ei goluri superbe în primul meci al zilei din SuperLiga

Înaitea lui Popescu, Mazilu și Emmers au marcat goluri spectaculoase, în primul meci al zilei din SuperLiga, Rapid - Farul 3-1.

Xian Emmers a deschis scorul tot cu un trasor, asemănător cu cel al lui Popescu.

>

Apoi, și Mazilu a reușit o bijuterie. Tânărul atacant al Farului punctat în stilul caracteristic, cu un șut din afara careului, cu interiorul piciorului stâng direct în vinclu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.