Liga 1

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan se iau de „perla” lui Gică Hagi: „E modest, nu poate fi titular”

După Rapid - Farul 3-1 în etapa a 6-a din Superliga, Florin Răducioiu și Viorel Moldovan au analizat situația lui Enes Sali. Extrema stângă în vârstă de 17 ani a evoluat aseară din primul minut (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de Alexandru Barbu  —  Monday, 21 August 2023

După Rapid - Farul 3-1 în etapa a 6-a din Superliga, Florin Răducioiu și Viorel Moldovan au analizat situația lui Enes Sali. Extrema stângă în vârstă de 17 ani a evoluat aseară din primul minut.

Titular în Giulești, Sali a bifat duminică seară a 7-a lui prezență în acest sezon. A marcat o singură dată, în eșecul cu Poli Iași de acasă, 1-3, iar în 5 rânduri a fost rezervă neutilizată.

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan, despre Enes Sali: „Nu poate fi titular”

„Îmi pare rău, dar el nu e jucător titular, nu poate juca de la început. E bine să intre când e toată lumea obosită. Hagi voia mai mult de la el”, a spus Răducioiu, potrivit Prima Sport.

Și Moldovan e dezamăgit de Sali, fostul mare atacant al naționalei susține că se aștepta la mai multe din partea acestuia: 

E modest de la începutul sezonului. Aşteptam acel declic. Are calităţi, dar nu e productiv, nu e eficient. Asta contează cel mai mult ca fotbalist, să fii eficient în ultima treime, el produce prea puţin. 

Sunt jucători care nu pot fi titulari. Vreau să îl văd penetrând, are calitate să destabilizeze apărările adverse, dar plimbă mingea de-a latul terenului”.

Enes Sali încă nu se impune ca titular la Farul

Gică Hagi, după Rapid - Farul 3-1: „Se pare că e prea mult”

Antrenorul Farului e de părere că rezultatele modeste din acest sezon vin din prisma ritmului alert în care echipa lui trebuie să joace. Campioana are doar 6 puncte obținute în 5 etape - a câștigat de două ori, a pierdut 3 partide.

„Am fost foarte slabi în prima repriză, previzibili. Rapid a profitat de ocazii. Așa se scrie istoria unui meci, din insuccese înveți. Sper ca jucătorii să își pună un semn de întrebare. Eu l-am pus înainte de meci. Se pare că e prea mult să jucăm și în Europa și în campionat. 

În campionat tratăm puțin superficial. Se pare că jucăm bine doar în Europa. Cu Helsinki trebuie să fim noi, cei de anul trecut. Trebuie să atacăm bine. Trebuie să știm să îi desfacem, ei formează o echipă compactă”, a declarat Hagi.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida Rapid - Farul 3-1

+24 Foto
Rapid - Farul 3-1 / foto: Raed Krishan (GSP)

VIDEO. Marko Dugandzic, după Rapid - Farul 3-1: „Am arătat tuturor că putem, că suntem o echipă”

>

Mai multe articole despre Rapid - Farul 3-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.