Liga 1

Radu Drăgușin, ademenit cu un salariu de 10 milioane de euro » Ce spune impresarul: „E deja obscen!”

Impresarul Florin Manea susține că fundașul central Radu Drăguşin (21 de ani) ar fi fost tentat cu un salariu de 10 milioane de euro din Arabia Saudită.

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 21 August 2023

Impresarul Florin Manea susține că fundașul central Radu Drăguşin (21 de ani) ar fi fost ademenit cu un salariu de 10 milioane de euro din Arabia Saudită. 

Radu Drăgușin a fost integralist în primele două meciuri jucate de Genoa în aest sezon, victoria 4-3 cu Modena în Cupa Italiei și eșecul 1-4 cu Fiorentina din Serie A.

Florin Manea, impresarului fundașului „tricolor”, susține că milionarii din Arabia Saudită l-au contactat pentru un posibil transfer în liga lui Ronaldo, Benzema și Neymar.

VIDEO. Radu Drăgușin, ofertă din Arabia Saudită

>

„Sunt așa de mulți bani, e deja obscen. Pe mine nu mă interesează. M-a sunat un impresar de acolo că dă 40 de milioane de euro pe Radu Drăgușin, că îi dă 10 milioane salariu. 

Dădea fără număr. Nu avea un club anume, am înțeles că statul împarte pe acolo. Totul e subvenționat de stat.

Să joci titular în Serie A, la 21 de ani, nu mi se pare mare lucru. Îi va crește oricum cota. Nu cred că Arabia Saudită este o țintă pentru un fotbalist tânăr. El trebuie să joace în Europa, cu tot respectul”, a spus Florin Manea la GSP Live. 

Radu Drăgușin este cel mai bine cotat fotbalist român, 8 milioane de euro potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Doar Răzvan Marin mai are o cotă similară.

Sunt prieten foarte bun cu impresarul lui Kane. Mi-a zis să mă duc la el la firmă, să fim parteneri... aș fi fost angajat, dar eu n-am suportat niciodată. Eu sunt foarte leneș, nu îmi place să muncesc foarte mult. Stau foarte bine cum stau. Vreau să îmi trăiesc și viața.

- Florin Manea, la GSP Live

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.