Liga 1

Cristiano Bergodi, pus pe glume la conferință: „Nicolo e „una manto” în perioade grele”

foto: Cristiano Bergodi

Articol de Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  Monday, 21 August 2023

La finalul meciului câștigat de Rapid în fața celor de la Farul Constanța cu 3-1, Cristian Bergodi a răspuns relaxat la întrebările despre partida din etapa viitoare a giuleștenilor, de la FCU Craiova.

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Nicolo Napoli, antrenorul alb-vișiniilor a făcut o remarcă în italiană care a stârnit râsul în sală.

VIDEO. Cristiano Bergodi: „E una manto în perioadă grea”

>

„Eu cred că poate reveni Nicolo. El e... - come se spune în România? - una manto (n.r. manta de vreme rea) în perioade grele. Întotdeauna vine la echipă și repară câte ceva. Din punctul meu de vedere ar fi trebuit să rămână Nicolae Dică pentru că e o persoană preocupată de meseria lui. Îmi pare rău că a plecat. 

 Eu acum sunt preocupat de jocul cu Craiova, în cazul în care vine Napoli. Am citit faptul că am devenit antrenorul străin cu cele mai multe partide din România. Azi din ce știu am 230 de meciuri în România. Mă bucur că l-am depășit pe Nicolo (râde) și dacă vine o să fie mai greu. Suntem în luptă pentru cele mai multe prezențe. Glumesc”, a spus Cristiano Bergodi.

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Nu știu dacă s-a făcut liniște”

>

Cristiano Bergodi le-a mulțumit fanilor pentru susținerea la meciul cu Farul și speră că echipa a trecut peste perioada dificilă.

„Nu știu dacă s-a făcut liniște în Giulești. Sunt bucuros pentru că suporterii ne-au felicitat! Am încredere în munca noastră și le-am spus și băieților că totul se poate schimba de la o zi la alta. Cu o zi înainte de meci au venit suporterii la antrenament și ne-au încurajat”, a mai spus Cristiano Bergodi.

Citește și alte știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.