Campionate

Silkeborg și Nordsjaelland, formațiile care bătut-o pe FCSB în Conference League, s-au înfruntat în meci direct » Rezultat neașteptat

FOTO: Facebook @Silkeborgifinvest

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 21 august 2023

Silkeborg a învins-o pe Nordsjaelland, scor 2-0, în runda cu numărul 5 a primei ligi din Danemarca. Cele două formații au un lucru în comun: au bătut-o pe FCSB în Conference League. 

Silkeborg și Nordsjaelland sunt două nume de tristă amintire pentru fanii celor de la FCSB. Primii i-au administrat vicecampioanei României un dublu 5-0 în grupele ediției trecute de Conference League, iar cei din urmă au eliminat formația lui Gigi Becali în turul III al actualei ediții, 2-0 la general.

Silkeborg, victorie în duelul cu Nordsjaelland

Cele două s-au înfruntat în etapa cu numărul 5 a primei ligi din Danemarca, iar victoria le-a aparținut gazdelor de la Silkeborg. La fel ca în „dubla” cu FCSB, Nordsjaelland a avut posesia, 60%, dar a desfăcut greu defensiva adversă.

Soren Tengstedt, printr-un penalty transformat în minutul 56, și Alexander Lind, cu o execuție din 6 metri în minutul 67, au semnat reușitele lui Silkeborg.

9 goluriîn 646 de minute, o reușită la fiecare 72 de minute, are Alexander Lind (21 de ani) în prima ligă daneză

Pentru Nordsjaelland a fost primul eșec stagional și a echivalat cu pierderea primei poziții în fața celor de la FC Copenhaga. Silkeborg e pe 7.

Pentru Nordsjaelland urmează „dubla” cu Partizan Belgrad, în play-off-ul Conference League.

VIDEO. Gigi Becali a anunțat o nouă regulă la FCSB: „Cine mai comentează la arbitru, 25.000 de euro amendă!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.