Liga 1

Liderul suporterilor FCSB, anunț ferm în cazul posibilei numiri a lui Șumudică pe banca tehnică: „Nu va fi acceptat niciodată”

Marius Șumudică

Articol de David Marinescu  —  luni, 21 august 2023

Liderul Peluzei Nord Steaua, Gheorghe Mustață, a explicat de ce galeria celor de la FCSB l-a înjurat pe tehnicianul Marius Șumudică (52 de ani) la partida de duminică seară, câștigată de roș-albaștri în fața lui Poli Iași, scor 2-1. 

Duminică seară, Marius Șumudică a fost înjurat de galeria vicecampioanei. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a spus că Șumudică nu va fi niciodată acceptat pe banca lui FCSB, după ce antrenorul a înjurat în mai multe rânduri echipa roș-albastră în trecut.

Marius Șumudică, interzis la FCSB. Gheorghe Mustață: „Nu va fi acceptat niciodată”

„Șumudică nu are cum să vină la noi niciodată. Nu va fi niciodată acceptat de noi. Nu va fi acceptat. Știți foarte bine că ne-a înjurat întotdeauna, a făcut gesturi obscene la galeria noastră, cum să vină la noi? 

Un jucător mai poate fi iertat, mai merge să treci cu vederea. Dar Șumudică a înjurat tot timpul galeria Stelei, nu cred că e bine primit. A înjurat și ca antrenor și ca jucător.

Din punctul meu de vedere e interzis la FCSB. Poate alți suporteri au altă părere, dar asta e părerea mea și din ce știu eu și părerea mai multor suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.