Liga 1

Mihai Stoica nu a mai rezistat! Izbucnire în studio: „Poate mă enervez! Pe Hagi de ce nu-l trage nimeni la răspundere?”

+35 Foto
Mihai Stoica, la OrangeSport

Articol de David Marinescu  —  Monday, 21 August 2023

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei FCSB, a lăsat diplomația deoparte și a izbucnit luni după-amiaza, în momentul în care i s-a atras din nou atenția asupra imixtiunilor patronului Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB a revenit la vechile obiceiuri duminică, schimbându-l pe „invizibilul” Octavian Popescu la pauza meciului cu Poli Iași, câștigat cu 2-1. Aflat în studioul Orange Sport, MM a fost chestionat de moderatorul Tudor Samuilă pe marginea acestei situații. Oficialului roș-albaștrilor nu i-a picat bine momentul, răbufnind: 

„Hagi face și mai des schimbări la pauză! Poate mă enervez! Dar despre el nimeni nu spune nimic, nimeni nu se întreabă: «Hagi de ce face?». De ce nu-l trage nimeni la răspundere pe Hagi? Cred că a schimbat mai des decât am făcut-o noi!”, a „tunat” Mihai Stoica. 

Hagi a recurs și el la moda schimbărilor la pauză

Pe durata noului sezon, mai ales după „infuzia” de jucători făcută în vară, Gică Hagi a schimbat în repetate rânduri la pauză. Managerul campioanei a abordat majoritatea partidelor din campionat cu rezerve, menajând jucători pentru Conference League, însă nu puține au fost dățile în care Hagi a recurs la mici „revoluții” la pauzele partidelor.

Cu Poli Iași, spre exemplu, tehnicianul „marinarilor” a făcut trei schimbări după primele 45 de minute în meciul pierdut cu 1-3. Și cu Voluntari, când echilibrul persista la pauză, Hagi a efectuat două modificări la cabine. În final, dobrogenii aveau să câștige meciul cu 4-1.

Mihai Stoica: „Batem record după record!”

În replică, moderatorul emisiunii a încercat să combată discursul lui MM printr-un nou argument: „La Hagi, jucătorii progresează!”. A urmat o nouă reacție „înfierbântată” a lui Stoica:

„Iar noi suntem în regres? Cum de-l vindem pe Dennis Man în pandemie pe 11 milioane de euro? Cum de-l vindem pe Cordea deși suntem într-un regres formidabil? (n.r. - o spune ironic). Cum de l-am vândut pe Moruțan? Ce performanțe europene avea Moruțan? Ratase penalty cu Karagandy, asta era performanța lui europeană. Batem record după record [în materie de transferuri]”, a afirmat un MM vizibil iritat.

VIDEO Gigi Becali, reacție după interviul lui Florinel Coman și răspuns pentru MM Stoica în privința antrenamentelor

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.