Liga 1

FCSB revine în Ghencea » Anunțul lui Gigi Becali: „Stadionul va fi plin”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat, luni, că vicecampioana va juca derby-ul cu CS Universitatea Craiova, din runda cu numărul 8 din Superliga, pe stadionul Steaua.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  marţi, 22 august 2023

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat, luni, că vicecampioana va juca derby-ul cu CS Universitatea Craiova, din runda cu numărul 8 din Superliga, pe stadionul Steaua

  • FCSB - CS Universitatea Craiova se joacă în weekend-ul 2-3 septembrie. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

Arena Națională va fi din nou indisponibilă în perioada 1-3 septembrie, acolo urmând să se organizeze Festivalul „East European Comic Con”, dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate și jocuri video. Iar FCSB, prin vocea patronului Gigi Becali, a anunțat că meciul cu CS Universitatea Craiova se va juca în Ghencea. 

VIDEO. Gigi Becali anunță că FCSB - CSU Craiova se joacă în Ghencea: „Stadionul o să fie plin”

>

„O să jucăm cu Craiova în Ghencea. Stadionul o să fie plin. Să vă zic ceva: e greu să ne învingă cineva pe noi în România acum. 

Poate scot un egal, dar să ne învingă nu. Suntem prea puternici”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palatul din Aleea Alexandru. 

Partida cu CSU Craiova, a treia pe care FCSB o joacă în Ghencea în acest început de sezon 

Meciul cu CS Universitatea Craiova va fi al treilea pe care cei de la FCSB îl vor juca pe stadionul Steaua în postura de echipă gazdă. Vicecampioana României a mai disputat în Ghencea partidele cu CFR Cluj, din Superliga, scor 1-0, și cu Nordsjaelland, scor 0-0, manșa tur a turului 3 preliminar din UEFA Europa Conference League. 

28.519 faniau văzut din tribunele Stadionului Steaua partida dintre FCSB și CFR Cluj

Contra vicecampioanei Danemarcei, Nordsjaelland, au fost prezenți în Ghencea puțin peste 27.000 de spectatori. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.