Tenis

Ana Bogdan, eliminată în primul tur al turneului de la Cleveland

Ana Bogdan (30 de ani, numărul 59 WTA), a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Cleveland, Statele Unite, de către ucraineanca Anhelina Klinina (26 de ani, numărul 28 WTA)

Articol de Vlad Roșu  —  Tuesday, 22 August 2023

Ana Bogdan (30 de ani, numărul 59 WTA), a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Cleveland, Statele Unite, de către ucraineanca Anhelina Klinina (26 de ani, numărul 28 WTA), scor 2-6, 2-6, la capătul unei partide care a durat o oră și 31 de minute. 

Sportiva din Sinaia a fost învinsă, într-o partidă jucată azi noapte, de ucraineanca Anhelina Kalinina în două seturi, în primul tur al turneului de la Cleveland, Statele Unite. Pentru participarea în runda inaugurală a acestei competiții, Ana Bogdan a primit 2.930 de dolari și a fost recompensată cu un punct în clasamentul WTA, notează bursa.ro. 

Ana Bogdan, eliminată de Anhelina Kalinina în primul tur al turneului de la Cleveland 

Ana Bogdan a început perfect primul set, adjudecându-și primul game la zero. După aceea însă a urmat o cădere a româncei. Ucraineanca a egalat la 1 și s-a desprins clar, ajungând să conducă și cu 5-1. 

Românca a redus din diferență, 5-2, dar Anhelina Kalinina a câștigat primul set imediat după aceea, după 47 de minute scurse. 

Scenariul s-a repetat și în al doilea set al meciului. Prahoveanca a condus cu 1-0, dar Anhelina Kalinina a egalat rapid la 1 și s- desprins, conducând la un moment dat cu 5-2. A câștigat și al doilea set după 44 de minute. 

Anhelina Kalinina o va înfrunta în turul 2 al turneului de la Cleveland pe câștigătoarea partidei dintre Tatjana Maria (36 de ani, numărul 49 WTA) și Varvara Gracheva (23 de ani, numărul 41 WTA). 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.