Liga 1

Andrei Cordea, prezentat oficial la noua echipă! Primul mesaj

Andrei Cordea (24 de ani), fosta extremă a celor de la FCSB, a fost prezentat oficial la Al Tai, formație din prima ligă a Arabiei Saudite.

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 22 august 2023

Andrei Cordea (24 de ani), fosta extremă a celor de la FCSB, a fost prezentat oficial la Al Tai, formație din prima ligă a Arabiei Saudite.

Al Tai, ocupanta locului 9 în ultimul sezon din Arabia Saudită, a plătit 1,3 milioane de euro pentru transferul lui Andrei Cordea de la FCSB.

Prezentarea oficială a avut loc astăzi. La scurt timp, Cordea a făcut cunoștință și cu lotul pregătit de croatul Kresimir Rezic.

Andrei Cordea, prezentat oficial în Arabia Saudită

La scurt timp după prezentare, Andrei Cordea a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Vreau să mulțumesc clubului FCSB pentru acești doi ani în care m-am simțit extraordinar. Colegilor, staff-ului și Peluzei Nord pentru toată susținerea acordată. Forța Steaua!”.

Andrei Cordea, prezentat la Al Tai

Andrei Cordea ar putea debuta la noua formație joi, 24 august, de la ora 18:00, pe teren propriu, contra lui Al-Wehda.

Augsburg oferea 3 milioane în iarnă pentru Cordea

În ianuarie, Andrei Cordea putea pleca de la FCSB la Augsburg, clasată pe locul 15 la finalul precedentului sezon din Bundesliga. Prețul cerut de Gigi Becali a fost considerat prea mare de nemți.

Finanțatorul roș-albaștrilor a solicitat inițial cinci milioane de euro, apoi patru. Augsburg era dispusă să ofere trei milioane, iar transferul a picat.

Acum, Gigi Becali l-a cedat pe Cordea în Arabia Saudită, la Al Tai, pentru ceva mai mult de 1,3 milioane de euro. Dacă îl vindea în iarnă, la Augsburg, finanțatorul FCSB făcea un profit mai mare cu 1,7 milioane.

VIDEO. Gigi Becali despre transferul lui Cordea: „O grămadă de milionari am făcut”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.