Liga 1

A 13-a plecare a verii de la Dinamo

Andrei Florescu (21 de ani, extremă stânga) este jucătorul #13 care se desparte de Dinamo în această vară. A fost împrumutat în Liga 2, la Progresul Spartac.

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 23 august 2023

Andrei Florescu (21 de ani, extremă stânga) este jucătorul #13 care se desparte de Dinamo în această vară. A fost împrumutat în Liga 2, la Progresul Spartac.

După ce a promovat-o miraculos pe Dinamo în Superliga, Ovidiu Burcă s-a despărțit de o serie de fotbaliști pe care nu-i mai considera suficient de buni pentru primul eșalon.

Andrei Florescu, împrumutat de Dinamo la Progresul Spartac

Din informațiile GSP, Dinamo l-a împrumutat pe Florescu în Liga 2, la Progresul Spartac. La fel ca în cazul lui Cristi Ionescu (cedat la Blejoi), Burcă a decis că Andrei are nevoie de meciuri pentru a progresa, la „câini” n-ar fi avut prea multe oportunități.

Crescut de Dinamo și împrumutat în trecut la Metaloglobus, Andrei Florescu a bifat doar 5 minute în acest sezon, în eșecul cu Sepsi din runda #3, scor 0-3.

În Liga 2, Florescu a prins 7 partide în tricoul lui Dinamo, fără să aibă vreo realizare, zero goluri, zero pase decisive.

Bursa transferurilor la Dinamo

  • Antrenor: Ovidiu Burcă (confirmat)
  • Veniri: Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josué Homawoo (Red Star FC/Franța, Liga 3), Christian Ilici (Doxa Katokopias), Lucas Alves de Araujo (Portimonense), Răzvan Began (liber)
  • Reveniri: Ricardo Grigore (Petrolul), Geani Crețu (FC Argeș)
  • Plecări: Alin Buleică, Marius Tomozei (final de contract), Alin Șerban (final de împrumut - a revenit la CS Mioveni), Alin Demici (final de împrumut de la Rapid - a ajuns la CS Dinamo), Denis Oncescu (împrumutat la Chiajna), David Țone, Yanis Cune, Cristi Delciu (împrumutați la CS Dinamo), Vlad Stanciu, Alex Stoian (împrumutați la Unirea Alba Iulia), Alex Pop (Concordia), Cristi Ionescu (împrumutat la CS Blejoi), Andrei Florescu (împrumutat la Progresul Spartac)

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - Petrolul

>

Mai multe articole despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.