Liga 1

Cristiano Bergodi explică plecarea lui Valentin Costache de la Rapid: „E mai bine pentru el”

Valentin Costache

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  Wednesday, 23 August 2023

Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit despre rezilierea contractului cu Valentin Costache, fotbalist care a semnat apoi cu Apollon Limasol, din Cipru.

Tehnicianul giuleștenilor a motivat că la Rapid există multe extreme deja, astfel că s-a luat decizia rezilierii contractului lui Valentin Costache, pentru ca fotbalistul să-și găsească o echipă la care să joace mai mult.

„Din momentul ăsta nu mai pleacă nimeni. A plecat Valentin, el s-a antrenat întotdeauna bine. Am încercat să-i dau șansa de a juca, e mai bine pentru el. Noi avem multe extreme și e mai bine pentru el să joace. 

VIDEO Cristiano Bergodi, despre plecarea lui Costache: „Am încercat să-i dau șansa de a juca”

>

Sunt mulțumit de ce am văzut la el. Când a intrat pe teren a jucat bine, a dat două pase de gol cu Botoșani și Voluntari. Îi mulțumesc pentru ce a făcut aici, mergem înainte cu acest lot competitiv, dar și bun numeric”, a declarat Cristiano Bergodi în cadrul unei conferințe de presă.

  • Pe postul lui Costache Rapid îi mai are Ioniță, Petrila, Papeau și Funsho

Valentin Costache, prezentat la Apollon Limasol

Valentin a semnat un contract valabil până în luna mai 2025 cu Apollon Limassol, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. 

Valentin Costache, prezentat la Apollon

În Cipru îl va avea antrenor pe Bogdan Andone, românul fiind la „cârma” echipei februarie 2023, cu care a terminat pe locul 5 în play-off-ului sezonuli trecut.

Costache, o dezamăgire la Rapid

Extrema stânga ajunsese la Rapid de la CFR Cluj vara trecută, pentru 100.000 de euro.

Adrian Mutu, tehnicianul care a girat pentru venirea lui, îl știa pe Costache atât de la naționala U21, cât și de la Dinamo, unde l-a prins când actualul tehnician de la Neftchi Baku era președinte în Ștefan cel Mare.

Costache a fost bun la CFR atât timp cât s-a încadrat în regula U21, apoi a fost trecut pe linie moartă. În Giulești, el n-a marcat niciun gol în 27 de etape, are 5 assisturi.

VIDEO Horațiu Moldovan, conferință de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova

>

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.