Liga 1

Becali a explicat de ce l-a transferat pe Ngezana: „A zis că e bun, că e nu știu cum, mai e și ortodox. Și eu cred că e foarte bun” + De ce n-a debutat contra celor de la Poli Iași

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situația stoperului sud-african Siyabonga Ngezana (25 de ani), fotbalist care încă nu și-a făcut încă debutul într-un meci oficial în tricoul vicecampioanei României.

Articol de Vlad Roșu  —  miercuri, 23 august 2023

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situația stoperului sud-african Siyabonga Ngezana (25 de ani), fotbalist care nu și-a făcut încă debutul într-un meci oficial în tricoul vicecampioanei României. 

Adus în această vară de FCSB de la Kaizer Chiefs, formație din Africa de Sud, Siyabonga Ngezana nu a bifat încă vreun minut în vreo partidă oficială în tricoul roș-albaștrilor. Despre situația acestuia a vorbit azi Gigi Becali. 

Latifundiarul din Pipera anunță că stoperul sud-african va intra în curând în primul „11” al celor de la FCSB, chiar dacă acesta are pe post concurenți care, în opinia lui, s-au mișcat bine în acest început de stagiune: Joyskim Dawa și Vlad Chiricheș

Gigi Becali, despre situația lui Siyabonga Ngezana, stoperul sud-african de la FCSB: „Cred foarte mult în el”

„Despre Ngezana mi-a zis Vulturar (n.r. - impresarul Florin Vulturar). A zis că e bun, că e nu știu cum și mai e și ortodox. «Bine, bă, dacă e și ortodox hai să i-l dau lui MM». 

Iar MM mi-a zis: «Băi, Gigi, nu îmi vine să cred că un jucător atât de bun a rămas acolo (n.r. în campionatul Africii de Sud) până la ora asta. Băi, e foarte bun, dar trebuie să îl mai văd!» L-a mai văzut și a zis: «Băi, Gigi, e un jucător foarte bun!» Bine, bă, dacă a zis MM, l-am luat. Și eu cred că e foarte bun, altfel nu îmi spunea MM să-l iau. 

Eu cred foarte mult în el. Nu am vrut să riscăm până acum. E un jucător bun, dar nu era antrenat. Cu Iașiul (n.r. - FCSB - Poli Iași 2-1), de exemplu, intra dacă rămânea 2-0 în minutul 70. Dar nu a mai putut intra, că s-a făcut 2-1. 

El când o să intre în echipă nu va mai putea fi scos de nimeni. Dar e foarte greu, că și Dawa joacă bine, la fel și Chiricheș, care, deși a greșit foarte mult, mie îmi place. Chiricheș va mai crește. 

Asta e cu Ngezana. Nu am dat două milioane pe el, am dat 600.000 euro”, a declarat Gigi Becali, la „Liga Digi Sport”. 

VIDEO. Siyabonga Ngezana are gânduri mari la FCSB: „Vreau să duc echipa acolo unde îi este locul, să câștig trofee și să fac istorie”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.