Liga 1

Eugen Neagoe, înapoi în Superligă? Antrenorul dezvăluie: „Discuții telefonice cu 3 cluburi”

Eugen Neagoe ar putea reveni în cel mai scurt timp pe banca unei echipe din Superligă / Sursă foto: Imago Images

Articol de Remus Dinu  —  Thursday, 24 August 2023

Eugen Neagoe, concediat de Universitatea Craiova după doar două etape din noul sezon, ar putea reveni în cel mai scurt timp pe banca unei echipe din Superligă. Tehnicianul care a împlinit 56 de ani săptămâna aceasta spune că a purtat deja discuții cu unele cluburi din primul eșalon.

Șomer de la finalul lunii iulie, când Mihai Rotaru a decis să-l înlocuiască pe „Geană” de pe banca Universității, Eugen Neagoe sondează piața pentru o revenire în Superligă.

„Ne vom revedea cu siguranță. Acum, nu știu când și unde. Am avut discuții cu trei cluburi din Liga 1.

Din punctul meu de vedere, când discuți cu un conducător de club, trebuie să rămână discuția privată. Nu pot să ies acum să spun. Nu a fost o ofertă, au fost niște discuții telefonice. Am discutat despre foarte multe lucruri și aspecte pe care în viitor echipa respectivă trebuie să le facă”, a spus Eugen Neagoe, într-un interviu pentru Pro TV

Eugen Neagoe, variantă pentru U Cluj?

S-a vehiculat în ultimele zile că Eugen Neagoe ar putea reveni la U Cluj, echipă pe care a mai antrenat-o și în sezonul trecut.

Învinsă de CFR Cluj în derby-ul Ardealului, 3-4, Universitatea Cluj e pe cale să ia o decizie drastică la echipă, rezilierea contractului cu Anton Petrea, 48 de ani, în condițiile în care nu există conexiune între staff-ul tehnic și jucători. 

GSP.ro a informat în ultimele zile de discuțiile existente pentru o modificare majoră pe banca alb-negrilor, care i-au implicat pe Ioan Ovidiu Sabău, Eugen Neagoe sau doi antrenori din străinătate. 

Eugen Neagoe, după plecarea de la Craiova: „Să ne hotărâm! Ce vrem, fotbal ofensiv sau doar rezultate?”

La scurt timp după plecarea din Bănie, Neagoe oferise o reacție sinceră într-o intervenție la GSP Live

„Cu mine antrenor, Craiova a jucat un fotbal bun, spectaculos, ofensiv. Ne-am dominat adversarii și în play-off-ul sezonului trecut. Am avut jocuri pe care le-am dominat clar, așa s-a întâmplat și acum, în actualul campionat, cu Oțelul. N-am primit gol în primele două etape, nu am pierdut. Dar asta e viața, n-am ce să reproșez nimănui. A fost decizia patronului, a clubului.

Domnul Rotaru mi-a spus: «Mister, nu am ce să-ți reproșez, îmi pare rău, doar ghinionul...», și ceva de superstiție. S-a gândit și la play-off-ul campionatului trecut, când am jucat bine, spectaculos, ofensiv. Trebuia să câștigăm și cu CFR, și cu Farul, dar n-am reușit.

Noi ne cream foarte multe ocazii. Nu-mi aduc aminte ca Universitatea Craiova să-și fi dominat adversarii în play-off așa cum am reușit noi sezonul trecut. Dacă e altfel, înseamnă că nu văd eu bine, deși port ochelari. Să ne hotărâm, ce vrem? Fotbal ofensiv, spectaculos sau doar rezultate? La Craiova, suporterii cer să produci un fotbal spectaculos, cu multe faze de poartă. Iar noi aveam multe situații”, a spus Neagoe la GSP Live.

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.