Liga 1

Bișnița e în floare înainte de UTA - FCSB! Cât a ajuns să coste un bilet și cum au reacționat fanii: „Chiar nu vă e rușine?!”

Bișnița e în floare înainte de UTA- FCSB / Sursă foto: Facebok@ UTA Arad

Articol de Bogdan Cioara (Arad)  —  Thursday, 24 August 2023

Bișnița e în floare înainte de UTA- FCSB, cel mai așteptat duel al rundei #7 din Superligă. Profitorii de ocazie au cumpărat mai multe bilete și acum încearcă să le vândă la suprapreț.

Pe diverse site-uri de vânzări sau pe Facebook, biletele cu prețuri între 30 și 60 lei ajung la 100, respectiv 150 lei! Jandarmeria a atras atenția că orice încercare de comercializare la un preț superior celui real se pedepsește conform legii și îi sfătuiește pe cei puși în fața unei asemenea situații să sune la 112.

Problema e amplificată de faptul că cererea este foarte mare, tichetele epuizându-se în 45 de minute, așa cum GSP.ro a anunțat încă de marți. Totuși, sunt numeroși suporteri care solicită în continuare bilete la partida de luni seara, indiferent de zona din stadionul „Francisc Neuman”.

„Chiar nu vă e rușine?”

Mulți arădeni condamnă traficul de bilete: 

„Domnilor și doamnelor care vă ocupați cu cumpărarea biletelor pentru a le vinde la suprapreț... Chiar nu vă e rușine? Nu vă gândiți că sunt copii care ar merge la meci și acest lucru e imposibil din cauza unora ca voi? Nu încurajați bișnița!”, a scris un fan.

Sold-out în doar 45 de minute la UTA - FCSB

Biletele pentru meciul UTA - FCSB, programat luni, 28 august, de la ora 21:30, au fost vândute în 45 de minute. Meciul închide etapa cu numărul 7 din Superligă.

UTA a făcut anunțul scoaterii la vânzare a biletelor marți, la ora 15:00. După doar 45 de minute, site-ul oficial anunța că partida va fi sold-out. Niciun tichet nu mai era disponibil! Duelul de luni se va disputa în fața a peste 11.000 de spectatori. Printre ei se vor număra și cei aproximativ 4.000 de abonați ai clubului-gazdă.

Din informațiile Gazetei, interesul a fost enorm. Sute de persoane din județele limitrofe, susținători ai celor de la FCSB, au încercat să obțină bilete.

Partida se anunță una tensionată la nivelul galeriilor. Suporterii celor de la UTA sunt înfrătiți cu cei din Peluza Sud, facțiunea care susține CSA Steaua, rivala celor de la FCSB în lupta pentru identitate.

Cât au costat biletele la duelul dintre FCSB și UTA:

  • Tribuna I „Coco Dumitrescu” - 60 LEI
  • Tribuna II „Gioni Brosovszky” - 45 LEI
  • Peluza „Iosif Petschovsky” - 30 LEI

VIDEO Gigi Becali a anunțat o nouă regulă la FCSB: „Cine mai comentează la arbitru primește 25.000 de euro amendă!”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.