Tenis

Nu se schimbă niciodată » Novak Djokovic, stand-up comedy înainte de US Open: și-a imitat iar rivalii

Novak Djokovic / Captură YouTube

Articol de Remus Dinu  —  joi, 24 august 2023

Cu moralul la cote maxime după victoria magistrală reușită la Cincinnati în fața lui Carlos Alcaraz, Novak Djokovic s-a distrat pe cinste la primul antrenament efectuat la New York înainte de US Open. Nole i-a amuzat pe fanii veniți să-l vadă cu un „număr” la care a mai apelat și în trecut: sârbul a imitat câteva nume cunoscute din tenis, spre deliciul tribunelor.

Lui Djokovic îi priește revenirea pe pământ american, după mai bine de un an și jumătate în care a primit interzis în State din cauza refuzului de a se vaccina. După ce a devenit campion la Cincinnati, fostul lider mondial a ajuns deja la New York, unde pregătește cel de-al patrulea Grand Slam al anului.

Înainte de prima sesiune serioasă de antrenament, pe care a efectuat-o în compania canadianului Felix Auger-Aliassime, Djokovic a demonstrat cu vârf și îndesat de ce e unul dintre marii entertaineri ai circuitului. La 17 de ani de când făcea furori la Flushing Meadows imitându-i pe Nadal sau Sharapova, sârbul a „recidivat”.

Novak Djokovic, pus pe șotii la US Open

Împins de la spate și de primirea caldă de care a beneficiat la antrenament, Djokovic a ținut să le ridice și mai mult starea de spirit celor prezenți în tribune. Cum altfel, decât printr-o nouă sesiune de stand-up comedy.

Djokovic a imitat, pe rând, nume precum Maria Sharapova, John McEnroe, Nick Kyrgios, Goran Ivanisevic sau Rafael Nadal, scriu cei de la Marca.

Duminică, Novak Djokovic a cucerit al 39-lea titlu ATP Masters 1000 din carieră, după o finală memorabilă câștigată în fața lui Carlos Alcaraz în 3 ore și 50 de minute. Înfruntarea a avut de toate, momente tensionate, răsturnări de situație, raliuri interminabile și lovituri desprinse din jocurile pe calculator.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.