Stranieri

Genoa vrea să scape de George Pușcaș » Atacantul român ar putea fi vândut în Serie B

George Pușcaș // Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 25 august 2023

George Pușcaș (27 de ani) nu ar mai intra în planurile antrenorului Gilardino, după venirea lui Retegui, și a primit o ofertă de a juca la Bari. Gazzetta del Mezzogiorno scrie că echipa din sudul Italiei are nevoie urgentă de un atacant.

Vești mai puțin bune pentru George Pușcaș. Deși a contribuit la revenirea lui Genoa în Serie A, internaționalul român nu mai prinde echipa, iar antrenorul Alberto Gilardino l-a uitat pe banca de rezerve la meciul de debut al sezonului, 1-4 cu Fiorentina. 

Atacantul român vrea să joace și ar putea pleca până la finele acestui mercato. Gazzetta del Mezzogiorno a dezvăluit că Bari ar avea urgentă nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, după ce s-au accidentat Menez (a suferit o ruptură de ligamente încrucișate), și Diaw (ce acuză probleme musculare).

George Pușcaș revine după 7 ani la Bari?

Sursa citată scrie că „Pușcaș e o soluție optimă în atac. Bari trebuie să aleagă între el și Massimo Coda, un alt vârf de care Genoa s-ar dispensa în ultima săptămâna de mercato”. La Bari, George ar fi coleg cu francezul Malcom Edjouma, mijlocașul împrumuitat recent de FCSB cu obligație de cumpărare. 

„Genoa a plătit 4 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Reading, dar acum nu mai intră în proiectul pentru Serie A. Pușcaș are și două oferte din Turcia, însă e mai atras de perspectiva de a reveni la Bari, unde a mai evoluat în sezonul 2015-'16”, a explicat sursa citată.

George Pușcaș nu era titular nici în Serie B la Genoa

Pușcaș nu a fost decât de 10 ori titular din 27 de prezențe în campionat și-n Cupa italiei pentru Genoa, marcând de 4 ori și oferind o pasă decisivă. La Bari, ar putea profita de criza de efectiv și să se impună în formula de start a antrenorului Michele Mignani și să-și pună în practică experiența acumulată în Italia.

„Cu calitățile sale, Pușcaș ar fi vârful ideal în 4-3-1-2. E tehnic, rapid, abil să atace în profunzime. Un lucru e cert. Bari e gata să facă o investiție importantă pentru un atacant”, mai adaugă cotidianul italian.

18meciuri a adunat George Pușcaș la Bari (unde a fost împrumutat de Inter) în sezonul 2015-2016 din Serie B. A marcat 5 goluri și a oferit un assist

Citește și alte știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.