Liga 1

După Morais, alt greu de la Rapid a început să strâmbe din nas » Supărat că Bergodi l-a uitat pe bancă

Dragoş Grigore va împlini 37 de ani pe 7 septembrie / foto: Imago Images

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  vineri, 25 august 2023

Cristiano Bergodi l-a scos din echipă pe Dragoș Grigore, iar „veteranul” de la Rapid e dezamăgit că nu mai joacă. Om de bază în stagiunea trecută, stoperul în vârstă de 36 de ani nu a mai prins niciun minut în campionatul acesta. 

Cristiano Bergodi a întinerit echipa de când a fost instalat, însă câteva dintre deciziile sale provoacă o tensiune nouă în vestiar. Junior Morais a lovit ușa vestiarului de nervi fiindcă fusese înlocuit după numai o repriză în înfrângerea cu FC Voluntari, 1-2, iar Dragoș Grigore e într-o situație și mai grea. 

El nu a jucat deloc de când italianul a devenit antrenor principal. Apropiați ai fotbalistului susțin că el a devenit deja extrem de nemulțumit de statutul pe care a ajuns să-l aibă. Unele surse din club menționează că Dragoș ar fi avut niște probleme medicale de care Bergodi ar fi ținut cont.

Dragoş Grigore va împlini 37 de ani pe 7 septembrie / foto: GSP

Fostul internațional ar suferi din cauza unor dureri foarte puternice la spate și ar avea nevoie de niște infiltrații o dată la trei luni. De aceea nu s-ar fi antrenat în ritmul în care s-au pregătit colegii săi.

Rezerva Paul Iacob a devenit titular la Rapid

Grigore, Săpunaru și Junior Morais au însumat trei sferturi din apărarea pe care o folosea Adrian Mutu. Bergodi l-a mai păstrat în formula de bază doar pe Săpunaru. Grigore nu mai prinde echipa deloc, iar Junior va deveni și el o rezervă „clasică”, din moment ce pentru postul de fundaș stânga a fost achiziționat 

Borza, de la Farul, un fotbalist în schimbul căruia giuleștenii au plătit o sumă mare, 800.000 de euro. Borza trebuie să joace ca să justifice investiția și el este, oricum, un jucător eligibil U21, deci e important să fie pe teren pentru respectarea regulii.

În locul lui Grigore, Bergodi l-a preferat pe Paul Iacob în partidele din campionatul acesta

Pe Iacob îl adusese Mutu de la Chindia, însă Adrian l-a utilizat ca titular doar de 13 ori în toată stagiunea trecută. În ediția curentă, cu Bergodi pe bancă, Paul a bifat deja trei prezențe din startul meciurilor.

58 de meciuria jucat Grigore în primii doi ani pe care i-a petrecut la Rapid, pentru care a marcat trei goluri. După două sezoane în care a fost important pentru vișinii, stoperul ex-dinamovist a devenit rezervă

VIDEO Bergodi le spulberă speranțele fanilor: „E greu să luăm titlul cu lotul ăsta!”

>

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.