Liga 1

„Inconstant și destul de precipitat” » Vedeta lui Dinamo, atenționată de o legendă a clubului

+15 Foto
Ahmed Bani (numărul 22) are evoluții sub așteptări în acest start de sezon / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  vineri, 25 august 2023

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, legenda dinamovistă Costel Orac, 64 de ani, a analizat mai multe nume importante din echipa lui Ovidiu Burcă. Surprins plăcut de Cristi Costin sau Dennis Politic, fostul mare fotbalist așteaptă mai mult de la Ahmed Bani: „E inconstant și destul de precipitat”.

Iată analiza jucătorilor de la Dinamo făcută de Costel Orac:

Lamine Ghezzali - „Sper să intre și el cât mai repede, pentru că sezonul trecut a avut niște evoluții foarte bune și acum i-ar putea fi de mare folos lui Dinamo”. 

Josue Homawoo - „E un stângaci cu o tehnică foarte bună”

Quentin Bena - „Un jucător puternic, care are o tehnică bună pentru înălțimea și fizicul lui. La noi nu contează atât de mult, dar în afară fizicul înseamnă enorm”. 

Costin Amzăr - Am o impresie foarte bună legată de Amzăr. Deși anul trecut, când mi-a spus «Oneață" (n.r. Ionel Augustin) de el, am zis că n-o să facă față. Totuși, uite că a avut dreptate Augustin! Chiar dacă e mic, e foarte inimos și curajos. Are tehnică bună și până acum mi-a plăcut mult ce-am văzut. 

Costel Orac: „Ahmed Bani e incostant și destul de precipitat”

Ahmed Bani - „E un jucător de calitate, păcat că e inconstant și destul de precipitat. Dar dacă evoluează etapă de etapă poate apărea și constanța în evoluțiile sale”. 

+15 Foto
FC Voluntari - Dinamo / foto: GSP

Dennis Politic - „Chiar e un jucător bun! Nu-l cunoșteam. S-a integrat bine și văd că are personalitate și execuții, ceea ce contează mult. Și, ce le lipsește foarte mult jucătorilor noștri, dar el are, este forța de pătrundere”

 Raul Costin - „Și el e o surpriză foarte plăcută, deși a stat pe la Voluntari, unde nu prea a jucat. De când a venit la Dinamo ajută bine echipa”.

E clar că ceea ce a făcut până acum la Dinamo a făcut bine, ținând cont de marfa avută la dispoziție. Dacă n-ai marfă, poți să fii cel mai bun antrenor din lume, că nu reușești. Cu ce jucători a avut la îndemână a reușit să scoată maximum.

- Costel Orac, despre Ovidiu Burcă

VIDEO Toate informațiile înaintea derby-ului Dinamo - Petrolul

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.