Liga 1

Emil Boc reacționează după plecarea lui Toni Petrea: „N-am să uit niciodată asta”

Emil Boc, primarul Clujului reacționează după plecarea lui Toni Petrea

Articol de Cătălin Stroia  —  Friday, 25 August 2023

După ce Universitatea Cluj i-a reziliat contractul lui Anton Petrea (48 de ani) și a staff-ului acestuia, primarul Emil Boc a reacționat.

Edilul orașului Cluj-Napoca a afirmat într-o emisiune a unui post local că regretă plecarea lui Toni Petrea și că-i rămâne recunoscător pentru succesul cu FCU Craiova.

Emil Boc despre Toni Petrea: „A lăsat echipa pe un loc rezonabil”

„Vreau să-i mulțumesc lui Toni Petrea pentru ceea ce a făcut pentru Universitatea Cluj. A venit într-un moment greu al echipei, atunci când Ioan Ovidiu Sabău a decis să nu mai continue la acel moment și am înteles de ce. Toni Petrea a venit și a pus umărul. Nu o să uităm niciodată victoria extraordinară de la Craiova. Să nu uităm această victorie adusă de Toni Petrea.

De asemenea, și egalul de la Ploiești, și poziționarea într-un loc rezonabil al echipei în clasament. Mulțumesc Toni Petrea și succes în competițiile viitoare! Este un om de calitate, un om cu foarte mult bun simț și care are expertiză de specialitate. Eu cred că va avea în continuare viitor în fotbalul românesc”, a spus primarul Emil Boc la emisiunea Ziua Live.

Toni Petrea, umilit de Primăria Cluj-Napoca

Potrivit surselor GSP.ro, Toni Petrea a fost nevoit să le trimită raport consilierilor locali ai primăriei pentru a-și argumenta lipsa rezultatelor de la echipă. Situația l-a uimit și chiar l-a revoltat într-o primă fază pe antrenor, dar în cele din urmă s-a supus, fiind sfătuit inclusiv de apropiați că ar fi bine să nu refuze solicitarea, tocmai pentru a nu le da un motiv în plus celor din Primărie să grăbească demiterea sau amendarea lui.

Până la urmă, după derby-ul cu CFR, pe care U l-a și pierdut, scor 3-4, deși Petrea a susținut că din punctul lui de vedere nu se pune problema să renunțe, în cele din urmă s-a ajuns la varianta ca el să fie demis.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.