Liga 1

„Se simte gustul de fotbal-șampanie?” Ce a spus Ahmed Bani înainte de duelul cu Petrolul

Ahmed Bani (21 de ani) a prefațat meciul Dinamo - Petrolul, din runda cu numărul 7 a Superligii.

Articol de Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 25 august 2023

Ahmed Bani (21 de ani) a prefațat meciul Dinamo - Petrolul, din runda cu numărul 7 a Superligii. 

  • Dinamo - Petrolul este programat sâmbătă, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

VIDEO. Ahmed Bani, înainte de Dinamo - Petrolul 

>

„Și noi voiam pe Arena Națională, suporterii ar fi venit în număr mare. Totuși și Arcul de Triumf e un stadion frumos. Și ei au niște fani fanatici, dar vom câștiga bătălia și în tribune. Nu știu dacă se simte gustul de fotbal-șampanie, dar începem să ne facem bine treaba. 

Se pare că munca noastră dă roade. Nu știu dacă e un start foarte mulțumitor, dar acest moment este. Eu zic că suntem în grafic, avem o șansă mare să ne îndeplinim obiectivul.

Noi ne-am dori să câștigăm orice meci fără emoție, dar depinde de ce vom arăta pe teren. Trecem printr-o perioadă bună, nu se mai rezumă la ce a fost. 

Ahmed Bani a împlinit 21 de ani pe 22 august. Întrebat dacă și-a stabilit vreun obiectiv în momentul aniversar, extrema dinamovistă a spus: 

Eu vreau să marchez în orice meci, nu m-am gândit la ceva special. Mi-am setat anumite obiective la începutul sezonului. E devreme să spun dacă suntem în grafic. Cei care au spus anumite lucruri despre mine nu le-au spus cu răutate, doar m-au făcut să dau un randament mai bun. Eu învăț din critici, nu stau să fiu supărat.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.