Stranieri

Ianis Hagi e ca și plecat de la Rangers! Ce club îl așteaptă sâmbătă să semneze contractul + suma de transfer

Ianis Hagi / Foto: Instagram

Articol de Beno David  —  vineri, 25 august 2023

Trecut pe linie moartă de managerul lui Rangers, Michael Beale, Ianis Hagi ar putea semna cu Maccabi Tel Aviv. Israelienii vor să-l cumpere pe internaționalul român de la scoțieni, care cer 3,5 milioane de euro.

Ianis Hagi e foarte aproape de a o părăsi pe Rangers. Destinația: Israel! Presa ebraică scrie că este curtat de Maccabi Tel Aviv, locul 3 la finele campionatului trecut, iar din informațiile Gazetei, internaționalul român este așteptat în cursul zilei de sâmbătă la Tel Aviv. El ar urma să asiste și la meciul lui Maccabi cu Sport Club Ashdod. 

Scoțienii i-au fixat prețul, 3,5 milioane de euro, o sumă pe care cel mai titrat club din Israel și-o poate permite după ce tocmai l-a vândut pe portarul Daniel Peretz lui Bayern, cu 6 milioane de euro.

Ianis Hagi: „Sunt dezamăgit, dar respect decizia antrenorului”

Hagi junior e sub contract cu Rangers până-n 2026, însă este foarte nemulțumit pentru că joacă puțin. Week-end-ul trecut și-a făcut publică frustrarea: „Sunt dezamăgit de această situație, dar respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, însă le respect, el este antrenorul echipei”. 

Drept urmare, Beale l-a scos din lotul pentru "dubla" cu Eindhoven, din play-off-ul Champions League.

Michael Beale: „N-am nimic cu Hagi, dar nu este la nivelul optim”

Iar apoi, într-o conferință de presă, a punctat: „N-am nimic cu Hagi, dar nu este la nivelul optim. A stat pe bară un an și vrea să joace. Vrea să joace în fiecare săptămână. Ar trebui să vorbim mai mult despre ceea ce are nevoie Ianis pentru a reveni la nivelul pe care îl avea înainte. 

În culise s-au întâmplat multe lucruri. Ianis și agentul lui au căutat diferite soluții. Vom vedea care este situația în cazul lui până la sfârșitul ferestrei de transferuri”.

Ianis poate juca în grupele Conference League

În presa scoțiană s-a scris despre mai multe posibile destinații: Lazio, Celta, Lecce, Genk, Galatasaray, Al-Ettifaq. Apoi, cotidianul turc Fotospor a anunțat că Ianis ar purta deja negocieri cu Tranbzonspor. Acum a intrat pe fir Maccabi, pregătită de fostul internațional irlandez Robbie Keane.

Dacă va semna cu israelienii, Hagi jr va juca aproape sigur în grupele Conference League. Joi au bătut-o pe Celije cu 4-1, în prima manșă a play-off-ului Conference League. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.