Andrei Nicolescu, noul administrator special al lui Dinamo, le arată obrazul reprezentanților „Dinamo Socios”, opozanții intrați recent în acționariatul clubului.
Chiar dacă cei din asociația „Dinamo Socios” au demarat o campanie de susținere a juniorilor din academia clubului, Andrei Nicolescu e de părere că, în subsidiar, acțiunile acestora au avut menirea de a destabiliza atmosfera. „Efectul a ceea ce au făcut fost mai nociv decât orice altceva”, e de părere acționarul Red&White, într-o intervenție avută sâmbătă dimineața, în ziua meciului cu Petrolul.
Andrei Nicolescu, reproșuri pentru „Dinamo Socios”: „Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște!”
„Cei de la Dinamo Socios au ajutat Academia cu echipamente și cu ce era nevoie, dar efectul a fost mai nociv decât orice altceva. Au făcut două-trei reportaje că e dezastru la Academie, că nu se face nimic.
I-am rugat «Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște! Sau vreți să vă poziționați că nu e organizat clubul, că e dezastru, ce se întâmplă?!»
Eu am setat tot necesarul pentru Academie săptămâna aceasta și cât mai repede toate grupele vor avea tot ce au nevoie. Nu s-a pus problema ca cineva care vrea să ajute să nu poată să o facă”, a spus Andrei Nicolescu, la „Digi Sport Matinal”.
Dezvăluiri incredibile despre condițiile în care se antrenează juniorii lui Dinamo
La începutul lunii iulie, Adrian Motoacă, fost doctor la Dinamo și membru fondator al programului„ Dinamo Socios”, dezvăluia, în direct la GSP Live, condițiile precare în care juniorii clubului din „Ștefan cel Mare” se pregătesc în cadrul academiei alb-roșiilor.
Acesta afirma că, la acel moment, juniorii de la Dinamo nu aveau nici măcar minimul necesar la un club de fotbal: copete sau veste de antrenament. Tinerilor fotbaliști nu le-ar fi fost asigurată nici apă, absolut necesară pe temperaturile infernale din București de pe timpul verii.
„Este o imagine dezolantă. Este o lipsă acută de materiale. Ne-am îndreptat atenția către centrul de copii și juniori, pentru că este condiția necesară și suficientă ca un club din Liga 1 sau Liga 2 să-și ia licența. Acei copii au nevoie de materiale de antrenament, de vitaminizare, de apă, de orice ține de desfășurarea normală și corectă a clubului.
Din ce am identificat noi, și ne-am concentrat acțiunile către nevoile lor, au numai 50% din ce au nevoie”, spunea doctorul Motoacă pe 12 iulie.
{{text}}