Liga 1

Gazonul de pe „Arcul de Triumf”, un DEZASTRU » Cum arată suprafața de joc înainte de duelul sold out Dinamo - Petrolul

+13 Foto
Dinamo o întâlnește diseară, de la ora 21:45, pe Petrolul Ploiești, într-o partidă din runda cu numărul 7 din Superliga. Gazonul de pe stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde se va disputa meciul, se prezintă în condiții execrabile.

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 26 august 2023

Dinamo o întâlnește diseară, de la ora 21:45, pe Petrolul Ploiești, într-o partidă din runda cu numărul 7 din Superliga, care e sold out. Gazonul de pe stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde se va disputa meciul, se prezintă în condiții execrabile. 

Pe stadionul „Arcul de Triumf” au jucat în acest început de sezon FCSB, Dinamo, dar și echipa națională de rugby a României. Iar gazonul arenei din centrul Bucureștiului a avut mult de suferit. 

FOTO. Gazonul de pe „Arcul de Triumf”, în condiții execrabile înainte de Dinamo - Petrolul

În imagini surprinse azi, se poate observa că bucăți de iarbă lipsesc atât la centrul terenului, cât și în dreptul celor două porți. De asemenea, suprafața de joc pare și arsă de soarele care a „topit” în ultimele zile capitala României. 

La ora meciului vor fi în jur de 30 de grade.

Dinamo ar fi vrut să joace meciul cu Petrolul pe Arena Națională. Cererea „câinilor”, refuzată de Primăria Capitalei

Meciul dintre Dinamo și Petrolul Ploiești se joacă pe „Arcul de Triumf” după ce Primăria Capitalei ar fi decis ca Arena Națională să nu poată fi închiriată în perioada următoare.

Federația Română de Fotbal a cerut ca gazonul să fie protejat înaintea meciurilor pe care echipa națională le joacă în preliminariile EURO 2024, pe 9 septembrie cu Israel și pe 12 septembrie contra Kosovo.

VIDEO. Match Preview Dinamo - Petrolul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.