Liga 2

Un club de tradiție din România și-a dat afară antrenorul și anunță: „Nicolae Dică e pe listă”

Nicolae Dică

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 26 august 2023

FC Argeș a anunțat că s-a despărțit de antrenorul Alexandru Pelici, în ziua înfrângerii în fața Chindiei Târgoviște, scor 0-2.

Iar în locul lui ar putea fi angajat Nicolae Dică, tehnician liber de contract după despărțirea de FCU Craiova. „Nick” este unul dintre numele aflate pe lista argeșenilor, lucru confirmat de Răzvan Tunaru, managerul sportiv al piteștenilor, în exclusivitate pentru GSP.ro.

FC Argeș s-a despărțit de Alexandru Pelici

„Clubul FC Argeș anunță oficial că începând de astăzi, Alexandru Pelici nu va mai continua să ocupe poziția de antrenor principal al echipei noastre. Menționăm totuși că lui Alexandru Pelici i se va atribui în perioada imediat următoare o altă funcție în organigrama clubului FC Argeș. 

Ne asigurăm suporterii că vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini obiectivul propus, respectiv revenirea la finele acestui sezon pe prima scenă a fotbalului românesc”, a transmis FC Argel pe contul de Facebook al clubului.

Dică e pe lista lui Argeș

Rămas liber de contract pe 19 august, după ce s-a despărțit de FCU Craiova, Dică ar putea reveni în circuit, însă de data aceasta în Liga 2.

„Miercuri, în Cupă, și duminică, la Metaloglobus, echipa va fi condusă de Eugen Beza (n.r - secundul lui Pelici). După aceea, rămâne sa stabilim exact detaliile. Așa s-a discutat la momentul acesta, vedem apoi ce va fi. 

Sunt mai mulți antrenori pe listă, e și Nicolae Dică, vom anunța după meciul cu Metaloglobus”, a precizat Răzvan Tunaru pentru pentru GSP.ro.

Dică a mai pregătit-o pe FC Argeș în perioada ianuarie 2016 - iunie 2017. I-a promovat pe piteșteni din Liga 3 în Liga 2, înainte să ajungă la FCSB. Ulterior, i-a mai pregătit pe „violeți” între iunie și octombrie 2019.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.