Liga 1

Prima reacție a noului președinte de la FCU Craiova » Ce spune despre acordul cu Șumudică: „L-am dorit foarte mult”

Marius Șumudică

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 26 august 2023

Florin Prunea (55 de ani) a anunțat că a bătut palma cu familia Mititelu și va fi noul președinte de la FCU Craiova.

Fostul internațional român a vorbit și despre venirea lui Marius Șumudică la echipa olteană. Antrenorul a ajuns la un acord cu finanțatorii echipei și urmează să semneze contractul.

Florin Prunea: „L-am dorit foarte mult pe Șumudică”

„Ne-am înțeles, mai rămâne să vedem actele semnate. Am discutat cu domnii Mititelu și ne-am înțeles. Îl aștept pe Șumudică. Stabilitatea care e la Craiova și condițiile de acolo nu mai sunt decât la alte 4-5 echipe din țară. Lotul e bun, dar dorim să-l îmbunătățim. 

Am discutat azi cu finanțatorii și cu Șumi, avem de îmbunătățit. Urmează pauza pentru naționale, avem atunci timp să lucrăm. L-am dorit foarte mult pe Șumi, știu ce poate. E un om serios, știu că e un antrenor care nu vine în orice condiții. Mai bine are clauze clare cu drepturi și obligații. 

Trebuie să dăm drumul la treabă. Nu vor fi probleme. Îl aștept pe Șumi”, a declarat Florin Prunea, la emisiunea „DigiSport Special”.

  • Florin Prunea nu a mai activat la un club din Superliga de mai bine de 3 ani. El pleca de la Dinamo în vara lui 2020, unde ocupase funcția de președinte timp de un an.
  • Fostul goalkeeper al naționalei a mai fost președinte și la FCM Bacău, Astra și Poli Iași.
Florin Prunea

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.