Liga 2

CSA Steaua, 700 de spectatori în Ghencea. FCSB, peste 28.000. Cum a răspuns Oprița când a fost întrebat despre această diferență

Daniel Oprița / foto: GSP

Articol de Cătălin Stroia  —  Sunday, 27 August 2023

După ce a remizat în fața celor de la CSM Alexandria, 1-1, la revenirea în Ghencea, în fața a aproximativ 700 de spectatori, Daniel Oprița a evitat să comenteze faptul că FCSB a jucat în casa „militarilor” cu stadionul sold-out.

De asemenea, tehnicianul celor de la CSA Steaua s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa lui nu are încă rezolvat dreptul la promovare în Superligă.

VIDEO. Daniel Oprița: „Sunt dezamăgit din acest motiv”

>

Întrebat de reporterul GSP dacă a fost deranjat că FCSB a evoluat pe Ghencea și dacă a simțit vreo frustrare legată de faptul că echipa lui Becali a reușit să umple stadionul, Daniel Oprița a precizat categoric:

„Nu mă interesează. Vorbesc doar despre echipa mea! Nu vreau să vorbesc despre subiectul ăsta”, a spus Daniel Oprița

Totodată, Daniel Oprița a precizat că este dezamăgit pentru faptul că echipa lui nu a reușit să primeacă dreptul la promovare.

„Mă deranjează că nu se rezolvă problema cu promovarea. E normal! Ce să facem?! Mergem înainte încă un an cei care suntem aici și vrem să terminăm cu bine. Sperăm ca în Cupa României să ajungem în grupe”, a mai spus Daniel Oprița.

VIDEO. Alexandru Boiciuc: „Nu e o întrebare fotbalistică”

>

Atacantul Alex Boiciuc a primit aceleași întrebări. 

„Poate Superliga fiind un nivel mai sus atrage mai mult public. Sunt mai multe derby-uri în prima ligă din România și din acest motiv. Nu știu să spun dacă mă frustrează faptul că FCSB a jucat pe Ghencea. Nu cunosc conflictul și nu e o întrebare fotbalistică”, a răspuns Boiciuc.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.