Liga 2

Cu ce echipă a ajuns să se antreneze Torje, după despărțirea de Genclerbirligi

Gabriel Torje/ foto: Instagram @torje_gabriel

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 27 august 2023

Gabriel Torje (33 de ani) a rămas liber de contract în această vară, după despărțirea de Genclerbirligi, și se antrenează alături de CSC Dumbrăvița, locul 17 din Liga 2.

După doar jumătate de an, extrema dreapta s-a despărțit de turci. În căutarea unei noi echipe, el se antrenează alături de Dumbrăvița, lucru confirmat de Cosmin Stan, antrenorul echipei bănățene.

Torje se antrenează cu Dumbrăvița

Stan a declarat că Torje a ajuns la Dumbrăvița prin intermediul lui Adrian Zaluschi, fostul coechipier al lui Gabi la Poli Timișoara, dar nu va semna cu divizionara secundă.

„Torje doar se antrenează cu noi, a ajuns la noi prin Zaluschi. Două săptămâni o să se pregătească. Normal că doresc un jucător cu atâta meciuri în echipa națională, dar nu se pune problema. El își va găsi cel mai probabil o echipă mai bogată, unde va primi mulți bani”, a declarat Cosmin Stan, conform Radio Timișoara.

După 3 etape din Liga 2, CSC Dumbrăvița se află pe locul 17, cu două puncte.

Torje, s-a despărțit de Genclerbirligi

Torje s-a despărțit de Genclerbirligi după doar jumătate de sezon. El ajunsese în Turcia în ianuarie, liber de contract după ce a plecat de la Farul.

În liga a doua turcă, extrema dreapta a marcat două goluri și a dat un assist în 9 meciuri.

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.