Liga 1

Florin Prunea, primele explicații » De ce au picat negocierile cu FCU Craiova

Florin Prunea

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 27 august 2023

Florin Prunea (55 de ani) a oferit prima reacție, după ce negocierile cu familia Mititelu pentru preluarea postului de președinte la FCU Craiova au căzut.

Prunea părea că va ajunge în conducerea echipei oltene, însă cele două părți nu au ajuns la un numitor comun. 

Fostul mare portar al „naționalei” a declarat nu s-a înțeles cu Adrian Mititelu din cauza unei singure clauze, fără să o dezvăluie. Prunea a subliniat însă că negocierile nu au căzut pentru că Marius Șumudică nu a mai ajuns pe banca lui FCU Craiova.

Florin Prunea: „Ne-am împotmolit la o clauză. Telefonul meu rămâne deschis”

„Am zis de aseară că până nu se semnează nu e nimeni sigur de nimic. Nu a avut legătură cu Șumudică, nu am fost la pachet. Marius a negociat contractul lui cu Mititelu, eu mi-am negociat separat. Nu am fost legați. Mi-ar fi plăcut să lucrez cu Șumi. Când am fost întrebat de Mititelu despre el, am spus «da» din prima. 

Eu am vrut să mă duc, dar e vorba de o clauză contractuală, în rest era totul pefect. Oamenii au fost corecți, am discutat cu Adrian Mititelu și băiatul lui. A fost o singură clauză la care ne-am împotmolit. Am vorbit azi cu Adiță Mititelu și din păcate nu s-a legat. Le doresc baftă multă, telefonul meu rămâne deschis. 

Știți ce înseamnă Craiova pentru mine, am câștigat Cupa și campionatul, am prieteni acolo, acolo m-am căsătorit. Le doresc baftă multă”, a declarat Prunea, la emisiunea „DigiSport Special”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.