Liga 1

Dan Șucu, luptă deschisă cu FCSB în mercato: „I-ar fi mai bine cu Bergodi antrenor”

Rapid nu renunță la Marius Ștefănescu, extrema lui Sepsi în vârstă de 25 de ani. Principalul acționar al giuleștenilor, Dan Șucu, le transmite covăsnenilor că pentru fotbalist ar fi mai bine să vină sub comanda lui Cristiano Bergodi

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday, 28 August 2023

Rapid nu renunță la Marius Ștefănescu, extrema lui Sepsi în vârstă de 25 de ani. Principalul acționar al giuleștenilor, Dan Șucu, le transmite covăsnenilor că pentru fotbalist ar fi mai bine să vină sub comanda lui Cristiano Bergodi, un antrenor care îl cunoaște, decât să meargă la FCSB.

Chiar dacă FCSB a mărit oferta pentru Marius Ștefănescu, giuleștenii nu și-au luat nici ei gândul de la unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai Superligii în acest moment. 

Dan Șucu: „Lui Ștefănescu i-ar fi mai bine cu un antrenor ca Bergodi”

„Nu este vorba despre o licitație. Noi am făcut primii oferta pentru Ștefănescu. Am înțeles că domnul Gigi Becali a oferit acum ceva mai mult, dar deocamdată Sepsi nu vrea să se despartă de jucător. 

Domnul Laszlo Dioszegi a anunțat că va decide abia după returul cu Bodo/Glimt din play-off-ull Conference League (n.r. - 2-2 în tur).

Marius Ștefănescu

Părerea mea este că, la oferte sensibil apropiate, cei care îl dau pe Ștefănescu ar trebui să ia în considerare că jucătorului i-ar fi mult mai bine să fie antrenat de Cristiano Bergodi, care și-l dorește mult și care îl cunoaște foarte bine.

Vom vedea ce va fi, dar cred că oferta noastră rămâne una de luat în seamă. Sper să nu fim doar a doua opțiune", a declarat Șucu pentru GSP.ro.

3,4 milioane de euro pe transferuri

Rapid nu a renunțat nici la Tudor Băluță, aflat în ultimul an de contract cu Farul. Și în cazul lui, totul depinde de meciul retur al Farului cu finlandezii de la HJK Helsinki (2-1 în prima manșă). Pentru mijlocașul la închidere, giuleștenii au făcut o ofertă de aproximativ 500.000 de euro.

Tudor Băluță

Chiar am făcut un calcul și, trăgând linie, noi, în acest sezon, am făcut până acum transferuri de 3,4 milioane de euro. Nu am plătit toți banii, o parte urmează să o achităm. Dar aceasta este suma. 

Aici intră nu doar banii de transfer, cei pe care îi dai clubului de la care cumperi, dar și alte cheltuieli, prime de instalare, comisioane către agenți. Dar suntem dispuși să mai investim pentru a întări și mai mult echipa. Ofertele noastre sunt pe masă”, a mai spus Dan Șucu.

Ce jucători a transferat în acest sezon Rapid

  • Omar El Sawy (19 ani, de la Csikszereda) - 400.000 euro
  • Răzvan Oaidă (25 de ani, de la FCSB) - gratis
  • Iulian Cristea (28 de ani, de la FCSB) - gratis
  • Christopher Braun (31 de ani, de la CFR Cluj) - 200.000 euro
  • Cătălin Cîrjan (20 de ani, împrumutat de la Arsenal)
  • Borja Valle (30 de ani, de la Cartagena) - 200.000 euro
  • Claudiu Petrila (22 de ani, de la CFR Cluj) - 500.000 euro (plus 500.000 dacă îl iau definitiv)
  • Andrei Borza (17 ani, de la Farul) - 800.000 euro
  • Albion Rrahmani (22 de ani, de la FC Ballkani) - 600.000 euro
  • Claudiu Micovschi (24 de ani, de la Avellino) - gratis

VIDEO. „E greu să luăm titlul cu lotul ăsta!” » Bergodi spulberă speranțele fanilor: „FCSB are cel mai bun lot”

>

Mai multe articole despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.