Liga 1

Panduru îl contrazice pe Hagi: „Fiorentina are 200 de jucători mai buni decât Louis Munteanu”

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a analizat transferul mijlocașului Ianis Hagi (24 de ani) la formația Deportivo Alaves, din La Liga.

Articol de Alexandru Barbu  —  Monday, 28 August 2023

După Farul - Universitatea Craiova 2-0 în runda #7 din Superliga, Gică Hagi spunea că nu înțelege cum Fiorentina nu l-a păstrat pe Louis Munteanu. Expertul TV Basarab Panduru afirmă că fotbalistul român nu a fost suficient de bun încât să se impună în Serie A.

Abia revenit la Farul, împrumut de la Fiorentina, la fel ca vara trecută, Louis Munteanu, 21 de ani, a fost titular în premieră aseară și a semnat o „dublă” în meciul câștigat cu Universitatea Craiova, scor 2-0. Al doilea gol a fost superb, din lovitură liberă.

Basarab Panduru: „Fiorentina are 200 de jucători mai buni decât Louis Munteanu”

„Fiorentina are 200 de jucători mai buni decât Louis Munteanu, când vrea ea! Fiorentina a făcut din Dusan Vlahovic ditamai golgheterul. Credeți că dacă era atât de bun Louis Munteanu nu îl băga să joace Fiorentina?! El e bun pentru campionatul nostru”, a declarat Panduru, potrivit Orange Sport.

Ce declarase Gică Hagi după Farul - Universitatea Craiova 2-0: 

Nu înțeleg cum Fiorentina nu-i dă șanse, sincer să fiu. E un «nouar» care vede golul și când doarme noaptea! Ei știu, au argumentele lor... 

Anul trecut, a făcut un sezon fantastic la noi. A intrat foarte bine cu Helsinki, azi la fel. Se vede că are calitate, cred că e cel mai bun număr 9 din România. 

Cei care au bani ar trebui să-l cumpere, ar fi o investiție foarte bună. Să discute cu Fiorentina

VIDEO. Louis Munteanu, supergol din lovitură liberă în Farul - CSU Craiova

>

Mai multe articole despre Farul - CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.