Baschet

Cum a fost surprinsă Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, de noua echipă

+65 Foto
Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, va evolua în sezonul 2023/2024 la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani a avut parte de o surpriză.

Articol de Andra Mocanu  —  Monday, 28 August 2023

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, va evolua în sezonul 2023/2024 la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani a avut parte de o surpriză. 

În prima parte a lunii august, abia revenită după o operație la genunchi, Sarah Dumitrescu, fiica impresarului Anamaria Prodan, a revenit pe parchet. A făcut parte din lotul naționalei de baschet a României la Jocurile Francofoniei.

Sarah a avut parte de o primire călduroasă la Sfântu Gheorghe. La întâlnirea cu noile colege a primit un tort cu numele clubului. Noua baschetbalista a lui Sepsi a avut timp să viziteze și împrejurimile, făcând cunoștință de la câțiva metri cu un urs.

FOTO. Sarah Dumitrescu, fiica impresarului Anamaria Prodan, surprinsă la noua echipă

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe este campioana ultimelor 7 ediții din Liga Națională de baschet feminin. Sezonul trecut, covăsnencele au cucerit trofeul cu victorii pe linie. Vor reprezenta din nou România în cupele europene, în Eurocup.

Sezonul trecut, Sarah a stat mult timp departe de parchet din cauza unei accidentări suferite la genunchi, în timpul unui cantonament al naționalei României. Înainte de acest moment, ea a jucat la echipa Universității California, la cel mai înalt nivel al baschetului universitar. 

A strâns 23 de meciuri, marcând 62 de puncte și 77 de recuperări. Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo. La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul al șaptelea. Bine ai venit și își urăm mult succes în tricoul alb-verde
- Comunicatul oficial al lui Sepsi-SIC Sf. Gheorghe

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.