Campionate

„Echipă de c***t” » Vedeta cumpărată de PSG a provocat furie la Barcelona!

Lucas Hernandez, primul din dreapta, s-a amuzat pe seama Barcelonei // sursă foto: captură Twitter

Articol de Daniel Grigore  —  Monday, 28 August 2023

Lucas Hernandez (27 de ani), fundaș central transferat de PSG în această vară, i-a înfuriat pe șefii de la Barcelona după ce a insultat clubul blaugrana în timpul unui antrenament al parizienilor.

PSG a publicat pe rețelele de socializare un videoclip succint de la un antrenament. Pe fundal se aude o observație a lui Kylian Mbappe, adresată nou-venitului Ousmane Dembele: „Vii de la Barcelona, de ce nu cânți?!”.

„Echipă de c***t” » Vedeta cumpărată de PSG a provocat furie la Barcelona

Apoi se aude o a doua voce, pe care mai multe publicații din Franța, inclusiv Foot Mercato, au identificat-o a fi cea a lui Lucas Hernandez: „Cum ar putea ca un club de c***t, Barcelona, să te învețe să cânți?”.

Videoclipul respectiv s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare și i-a iritat pe suporterii și oficialii de la Barcelona.

Lucas Hernandez, autorul insultei, a fost transferat de PSG în această vară cu 45 de milioane de euro. El a petrecut 12 ani la Atletico Madrid, una dintre rivalele Barcelonei, mai întâi în academie, apoi la prima echipă.

Ousmane Dembele, cel căruia i s-a adresat Hernandez, a fost cumpărat de PSG de la Barcelona prin achitarea unei clauze de reziliere a contractului, în valoare de 50,4 milioane de euro. 

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.