Liga 1

Ce l-a nemulțumit pe Măldărășanu la meciul cu U Cluj: „Am abuzat de asta”

Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 28 August 2023

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, a analizat remiza obținută de echipa lui cu U Cluj, scor 2-2, în etapa #7 din SuperLiga.

Hermannstadt a condus cu 1-0, însă ulterior U Cluj a întors scorul, pe finalul primei reprize. Sibienii au egalat în prelungirile meciului (90+2'), prin șutul trimis în vinclu de Oroian.

Măldărășanu: „Am abuzat de mingi lungi”

„A fost un meci greu, cu două reprize diferite din punctul de vedere al jocului nostru. Am dominat prima repriză, dar două cornere și o greșeală au făcut ca ei să marcheze. Am abuzat de mingi lungi în startul reprize a doua, mingea a ajuns la portarul lor, apoi au putut să controleze jocul. 

La ședința tehnoică le-am amintit că am fost aproape de locul 6 anul trecut datoriă încrederii, pentru că pe finalul meciurilor echipele trag de timp. S-au dus pe final cu încredere și așa au apărut victoriile după minutul 90. Noi nu am avut șansă până azi, dar de data asta putem spune că e un punct câștigat, pentru că am marcat pe final. 

Bejan este important pentru noi, nu trebuia să iasă afară la acea fază fixă, chiar dacă era lovit. Ne-a dereglat marcajul și asta a făcut ca ei să marcheze”, a declarat Marius Măldărășanu, la Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.