Liga 1

Florinel Coman, gesturi stupide care o lasă pe FCSB descoperită cu CSU Craiova! Fără PATRU titulari în Ghencea

+21 Foto
Florinel Coman a fost eliminat în UTA - FCSB // sursă foto: captură DigiSport

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 28 august 2023

FCSB a pierdut nu doar meciul cu UTA, 1-2, dar și 3 dintre titulari în perspectiva următorului meci de campionat, în Ghencea, cu Universitatea Craiova.

Deplasarea de la Arad s-a transformat într-un coșmar pentru FCSB. Liderul la zi nu doar că nu a câștigat niciun punct pus în joc, dar a și pierdut 3 jucători pentru duelul de foc din următoarea etapă, cu CSU Craiova, sâmbătă, 2 septembrie, ora 21:45.

Florinel Coman, gesturi stupide care o lasă pe FCSB descoperită cu CSU Craiova

Este vorba despre:

  • Fundașul dreapta Alexandru Pantea, eliminat pentru cumul de „galbene”. Va sta o etapă, cu Craiova. 
  • Stoperul Vlad Chiricheș, accidentat în repriza secundă a meciului. Pare să fie vorba despre o accidentare musculară la nivelul coapsei. 
  • Florinel Coman, eliminat spre finalul partidei pentru două „galbene” primite în decurs de 8 minute ('75 și '83), primul pentru că s-a luat la harță cu stoperul Stolnik, al doilea pentru că l-a lovit din spate, cu palma peste cap, pe celălalt fundaș central al arădenilor, Markov.
Florinel Coman a primit al doilea „galben” pentru lovitura aplicată lui Marku

Acestora li se adaugă și Alexandru Băluță, nerefăcut complet după accidentare, în continuare incert pentru meciul contra oltenilor. Este de așteptat ca Băluță să reia antrenamentele în această săptămână și rămâne de văzut dacă va fi apt de joc la ora meciului.

Cum ar putea arăta FCSB cu Universitatea Craiova: Târnovanu - Ov. Popescu, Haruț, Dawa, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

În urma rezultatului de astăzi, între FCSB și CSU Craiova a rămas doar un punct. FCSB are, totuși, un meci în minus.

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.