Liga 1

Ce dialog ar fi purtat pe teren Florinel Coman cu arbitrul George Găman: „Asta mi-a spus! Săracul, a mai fost suspendat...”

+21 Foto
UTA a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 7 din Superligă. Florinel Coman, eliminat în minutul 83, a răbufnit la interviuri.

Articol de Adrian Jitea  —  Tuesday, 29 August 2023

UTA a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 7 din Superligă. Florinel Coman, eliminat în minutul 83, a acuzat arbitrajul.

Florinel Coman a marcat golul FCSB-ului în deplasarea de la Arad, dar în partea secundă și-a pierdut cumpătul și a văzut două cartonașe galbene. Liderul celor de la FCSB consideră că arbitrajul lui George Găman a influențat soarta partidei. 

Florinel Coman, după UTA - FCSB 2-1

„Am început foarte bine, am marcat repede, o combinație foarte bună. După asta a fost acel penalty, nu știu ce să spun. Am vorbit cu domnul Găman și mi-a spus că el n-a dat penalty, dar i s-a spus în cască «penalty, penalty». Săracul, a mai fost suspendat din această cauză. Vă dați seama...

Nu vreau să vorbesc de rău, e un meci pierdut. A venit și prima înfrângere din acest campionat, pe un teren greu, tot timpul s-a lăsat cu cartonașe roșii aici. Au fost mulți nervi în teren.

Când eu atac adversarul cu mingea la picior, dau mingea pe lângă, iar el dă fault invers... Da, a fost un gest nesportiv. Recunosc. Dar cu o fază înainte îmi vine cu cotul în figură. Dacă nu ripostam, nu-i dădea galben. Asta este, trebuie să ne gândim la următorul meci. 

A fost ceva neprevăzut, am rămas în inferioritate foarte repede, dar Pantea e un fundaș foarte bun, are de învățat. Sunt 100% că va fi un jucător important pentru noi”, a spus Florinel Coman la Orange Sport. 

Sezonul trecut, George Găman a fost suspendat aproape 3 luni, după ce în duelul Petrolul - CFR Cluj, scor 2-5, a ignorat două faze semnalate de Ovidiu Hațegan din camera VAR.

La fiecare meci, eu și Olaru avem acțiuni clare pe poartă, eu îi pasez lui, el mie. Ne înțelegem bine. Și astăzi am combinat bine la golul de 1-0.
- Florinel Coman 

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.