Liga 1

Universitatea Craiova și-a anunțat noul transfer: „E apt pentru derby-ul cu FCSB”

Lyes Houri a semnat cu CSU Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 29 august 2023

Așa cum era de așteptat, mijlocașul ofensiv Lyes Houri (27 de ani) a semnat astăzi pe 3 sezoane cu Universitatea Craiova. Francezul ar putea apărea în alb-albastru chiar sâmbătă, la derby-ul cu FCSB din Ghencea.

Clubul din Bănie a anunțat oficial transferul lui Lyes Houri, mijlocaș ofensiv care a mai îmbrăcat echipamentul „juveților” în sezonul 2021/2022, împrumutat atunci de la Fehervar.

De această dată, Houri a semnat din postura de fotbalist liber de contract. Înțelegerea convenită cu CSU Craiova se întinde pe 3 ani, până în vara lui 2026.

Lyes Houri, transferat de Universitatea Craiova

Lyes Houri se pregătește deja sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și este apt pentru derby-ul de sâmbătă cu FCSB”, au transmis oltenii. Meciul contra roș-albaștrilor va avea loc pe 2 septembrie, la ora 21:45.

Oficializarea transferului era doar o chestiune de timp. Houri a fost prezent în tribunele arenei din Ovidiu la duelul Farul - Universitatea Craiova, scor 2-0. A asistat la meci dintr-o lojă, alături de membri ai staff-ului naționalei României, Florin Constantinovici, Ionel Gane și Alexandru Radu.

Houri vrea să-și relanseze cariera la CS Universitatea Craiova

În stagiunea recent încheiată, francezul a strâns doar 19 meciuri în toate competițiile pentru Fehervar. Nu a marcat niciun gol, dar a oferit două pase decisive.

Houri, mijlocaș dinamic, de 1,69 metri, a evoluat în România mai întâi sub comanda lui Gică Hagi, la Viitorul, actuala Farul, între iulie 2018 și ianuarie 2020. Francezul a fost vândut la MOL Fehervar pentru 600.000 de euro, iar maghiarii i-au reziliat contractul luni.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.