Tenis

Eliminată surprinzător la US Open, a început să plângă în conferință: „Poate ar trebui să iau o pauză. Sufăr”

Maria Sakkari a început să plângă la conferința de presă

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 29 august 2023

În 2021, Maria Sakkari (locul 8 WTA) ajungea în semifinale la US Open. Luni seara, jucătoarea în vârstă de 28 de ani a fost eliminată surprinzător în primul tur al ediției din acest an, 4-6, 4-6 cu Rebeka Masarova, jucătoare mult mai slab cotată. Maria nu și-a putut stăpâni emoțiile la conferința de presă, în cadrul căreia a izbucnit în plâns.

Prima mare surpriză de pe tabloul feminin la US Open a fost eliminarea Mariei Sakkari, a opta favorită a turneului. Jucătoarea din Grecia a cedat în două seturi cu Rebeka Masarova, locul 71 WTA, eșec care și-a pus amprenta asupra ei.

La conferința de presă de la final, Sakkari nu și-a putut ține în frâu emoțiile. A început să plângă și a afirmat că ia în calcul o pauză de la tenis.

VIDEO. Eliminată surprinzător de la US Open, Maria Sakkari a început să plângă la conferință

„Am avut mari emoții, ultimele două înfrângeri au cântărit mult. Nu știu ce voi face, chiar nu știu, mereu e la fel. Poate ar trebui să iau o pauză pentru că sufăr pe teren, dar nu pot lua o decizie acum, este complicat. Nu îmi e clar”, a spus Sakkari, citată de Daily Mirror.

Maria a încercat să găsească explicații pentru eșecul din primul tur, dar nu a reușit:

„Aveam emoții, dar am început bine. Nu știu ce este greșit cu mine. Am avut 4-1, fără a juca grozav, dar făceam ce trebuie. Am fost anxioasă în continuare, dar nu e ca și cum mi-aș fi pierdut mințile. Nu pot să-mi explic. Este foarte neplăcut”.

Maria Sakkari, interviu zguduitor: „Am simțit că-mi fac echipa de rușine”

În timp ce pierdea meciul de sub control, Sakkari a început să țipe spre oamenii din loja ei, cerându-le să părăsească terenul. „Mi-a fost rușine să fiu văzută așa. Am fost rușinată, a fost și ziua de naștere a surorii mele. Am simțit că îi fac de rușine”, a precizat ea după meci.

Sakkari are acum 4 eșecuri în ultimele 5 meciuri disputate. La Washington a peirdut finala, 2-6, 3-6 cu Coco Gauff, la Montreal a fost eliminată în primul meci, la Cincinnati în al doilea.

US Open este turneul la care Sakkari a înregistrat cea mai bună performanță a carierei, a ajuns în semifinale în 2021.

Maria Sakkari este antrenată de britanicul Tom Hill.

Mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.