Liga 1

Răzvan Burleanu s-a blocat când a auzit ce mesaje a trimis Istvan Kovacs: „Dacă aș fi fost în locul lui, eu n-aș fi făcut asta”

+21 Foto
Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat două dintre subiectele sensibile semnalate de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  marţi, 29 august 2023

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat două dintre subiectele sensibile semnalate de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Arbitrajul din UTA - FCS, scor 2-1, a iscat primul mare scandal al sezonului în Superligă. Gigi Becali a acuzat că frații Istvan și Szabolcs ar fi în spatele deciziilor în defavoarea vicecampioanei. 

Într-un editorial scris la câteva ore după meci, Dan Udrea a remarcat mai multe aspecte nelalocul lor. Printre ele, faptul că George Găman, oficial din Craiova, a arbitrat-o pe FCSB cu o etapă înaintea meciului direct cu CS Universitatea. 

Altă informație frapantă a fost aceea că Istvan Kovacs a început să trimită mesaje mai multor persoane din fotbal, în care își apăra fratele.

VIDEO. Răzvan Burleanu, despre „cazurile” George Găman și Istvan Kovacs

>

„În momentul de față avem foarte mulți arbitri din Capitală. Asta presupune că dacă ești din București n-ar trebui să mai arbitrezi niciodată o formație de aici... Din provincie, statistic, sunt mai puțini.

Pot să vă împărtășesc o decizie luată acum câteva zile de Federația din Italia. A reglementat că un arbitru poate conduce o partidă de fotbal indiferent dacă vine sau nu din orașul respectiv.

Ne-am limita foarte mult opțiunile, dar și drepturile arbitrilor în acest caz”, a spus Răzvan Burleanu cu privire la prima speță. 

Burleanu a fost blocat timp de câteva secunde când a auzit de mesajele trimise de Istvan Kovacs.

Eu, dacă aș fi în locul lui, nu aș fi făcut acest lucru. Dar, totodată, când vorbești să îți aperi fratele, cred că e un sentiment pe care fiecare dintre noi l-am avea, probabil. Probabil am face același lucru.

- Răzvan Burleanu

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.