Cupa Romaniei

Dinamo, cu echipa de Liga 2 în Cupa României » Toți titularii din meciul cu Petrolul au fost schimbați

Echipa de start a lui Dinamo cu Metaloglobus/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Adrian Duţă  —  marţi, 29 august 2023

Dinamo a schimbat toți titularii din meciul cu Petrolul (1-1) la partida cu Metaloglobus din Cupa României.

Aflată între două meciuri de SuperLiga, cu Petrolul, și cu Rapid (vineri), Dinamo a băgat rezervele în meciul cu Metaloglobus din play-off-ul Cupei României Betano. Nici un jucător transferat în acest mercato nu s-a regăsit în echipa de start.

Ghezali ar fi un titular de bază, doar că el revine după o accidentare și se află la primul meci ca titular după recuperare. El joacă din nou vârf împins, la fel ca în Liga 2.

Dinamo a schimbat toți titularii la meciul cu Metaloglobus

Neluț Roșu a ratat ultimele două etape, Bordușanu nici nu a jucat în amicalele stagiului sloven. Ultima lui apariție oficială datează din 11 mai, 2-0 cu Oțelul. În octombrie 2022, s-a accidentat prima dată, fix la meciul cu Metaloglobus. A fost operat din cauza rupturii ligamentelor încrucișate.

Geani Crețu trebuia să plece săptămâna trecută, pentru că nu mai intra în planurile lui Burcă. În criză de efectiv, a rămas să mai continue pe „termen nedeterminat”. El a fost folosit pe al patrulea post, de fundaș stânga, după ce a mai jucat ca fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, mijlocaș central.

Portarul Dujmovic se află la primele minute în acest sezon. A pierdut lupta cu Adnan Golubovic, care a monopolizat mănușile de titular.

Echipa de start a lui Dinamo cu Petrolul: Golubovic - Patriche, Bena, Homawoo - Moura , Bani, Ilic, Amzăr - Costin, Gregorio, Politic
Echipa de start a lui Dinamo cu Metaloglobus: Dujmovic - D. Irimia, Giafer, R. Grigore, G. Crețu - I. Roșu, N. Roșu - Bordușanu, Țîră, Borcea - Ghezali 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.