Campionate

Ronaldo și Mane, show în Arabia Saudită » Cristiano putea face hattrick-ul din penalty-uri

Ronaldo, alături de Mane și Otavio/ foto: Twitter @Al Nassr

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 29 August 2023

Al Nassr a câștigat cu Al Shabab, scor 4-0, în etapa #4 din campionatul Arabiei Saudite.

Cu Ronaldo și Sadio Mane titulari, vicecampioana saudită nu a avut emoții și a reușit a două victorie consecutivă, după în primele două etape pierduse de fiecare dată, cu Al Ettifaq, 1-2, și Al Taawon, 0-2.

Ronaldo și Mane, show în Arabia Saudită

Ronaldo a deschis balul rapid cu Al Shabab, a marcat pentru 1-0 din penalty, în minutul 13. A avut apoi in gol anulat de VAR, pentru un fault în atac, dar nu s-a lăsat. A reușit „dubla” tot de la 11 metri, în minutul 38. Doar două minute mai târziu, Cristiano i-a pasat decisiv lui Sadio Mane, adus în această vară de Al Nassr. 

Ronaldo putea să mai marcheze o dată, tot din penalty, dar l-a lăsat pe Ghareeb să execute. Sauditul a ratat însă. Al Nassr a mai înscris un gol, pe final, prin Al Ghannam, și a ajuns la 6 puncte în 4 etape. 

Alături de Ronaldo și Mane au mai fost pe teren 3 vedete în echipa de start a lui Al Nassr, și anume Brozovic, Otavio și Laporte. 

Dintre marile cluburi saudite, Al Nassr a început cel mai rău sezonul, cu 6 puncte în 4 etape. Al Ittihad și Al Ahli au câte 12, în timp ce Al Hilal are 10.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.