Liga 1

Duckadam: „FCSB nu are joc de echipă, nu are antrenor, nu are nimic”

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 30 august 2023

Helmut Duckadam, fostul mare goalkeeper al Stelei, e dezamăgit de ce a văzut la FCSB în înfrângerea de luni cu UTA, 1-2. „Eroul de la Sevilla” consideră că fotbaliștii roș-albaștrilor sunt mult prea individualiști și că vicecampioana „nu are joc de echipă”.

După ce a auzit declarațiile oferite de Florinel Coman la finalul meciului de la Arad - în care „Mbappe” vorbea despre chimia deosebită pe care o are cu Darius Olaru - fostul portar a simțit nevoia să intervină. În opinia lui Duckadam, relația Coman-Olaru ar fi doar o excepție în realitatea de la FCSB. 

Duckadam: „FCSB nu are joc de echipă, nu are antrenor, nu are nimic”

„Eu am mai sesizat un lucru la declarația lui Coman. A zis că se înțelege bine cu Olaru, atât. Deci, cu Olaru. Acolo, e fiecare pentru el sau poate că mai are un prieten, cum se întâmplă cu cu cei doi. În rest, fiecare pentru el. Același lucru îl fac și pe teren.

Eu m-am plictisit și cred că și lumea s-a plictisit de când tot repet. FCSB nu are joc de echipă, nu are antrenor, nu are nimic. La ei, dacă nu fac diferența Coman, Olaru sau mai știu eu cine, n-au joc de echipă! N-au nici lot!”, a spus Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Florinel Coman și-a lăsat echipa la greu: eliminare stupidă cu UTA

Florinel Coman a fost eliminat spre finalul partidei cu UTA pentru două „galbene” primite în decurs de 8 minute (75 și 83). Primul l-a încasat pentru că s-a luat la harță cu stoperul Stolnik, al doilea pentru că l-a lovit din spate, cu palma peste cap, pe celălalt fundaș central al arădenilor, Markov.

Decizia lui Gigi Becali după ce Florinel Coman a fost eliminat cu UTA

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că îl va amenda pe Florinel Coman, după ce „șeptarul” roș-albaștrilor a fost eliminat la Arad. „Coman trebuie amendat. El a fost eliminat pe bună dreptate”, a declarat Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

„Nu vreau să-i dau amendă să-l usture la os, că am nevoie de el. Dacă-l ustură la os, poate apoi face pe supăratul, ca Tavi Popescu, și nu prea mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Când fac ei asta, înseamnă că e sat fără câini”, a completat Becali, a doua zi. 

VIDEO Imagini surprinse la antrenamentele FCSB: Andrei Vlad a ieșit accidentat

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.